10% på barnvagnar & mer ☀️
10% på barnvagnar & mer ☀️
Kopiera rabattkoden:
GTI19694
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden

Temavärld

Allt på en och samma sida – produkter, hjälpsamma tips och viktig information!

Det kan vara svårt att hitta de rätta produkterna och att samtidigt få goda råd och viktig information om ett visst tema, såsom graviditet, barn eller familjeliv. För att du ska slippa söka runt i timmar, så har vi skapat en temavärld där vi har samlat ihop information om olika ämnen som vi tycker är intressanta och där vi vet att vi kan ge goda råd och användbara tips. Väntar du t.ex. barn och skulle behöva en checklista på produkter som kan vara bra att ha under bebisens första tid i livet? Eller ska du på dop/barnkalas och behöver hitta den perfekta presenten? Allt detta och mycket mer hittar du i vår temavärld!Är det dags att köpa den första barnvagnen inför barnets ankomst? Eller är det dags att uppgradera er i takt med att barnet växer? Oavsett vad så hittar du all information du söker i vår barnvagnsguide. Vi har all nödvändig information om olika modeller och de olika delarnas betydelse så ni enkelt ska kunna hitta den barnvagnstyp som passar er bäst!
Bakåtvänt, framåtvänt, grupper och viktklasser. Att hitta rätt bilbarnstol som känns helt rätt kan vara svårt även för den erfarne i takt med utvecklingens raska takt. Vi har skapat denna guide för att hjälpa dig hitta ett val som känns rätt för dig och erbjuder säkerhet för den lilla passageraren ute på vägarna.
När man behöver båda händerna fria kan det vara en fördel att bära barnet, men det finns många olika sätt att göra detta på. Vad är fördelarna med bärsele respektive bärsjal? Ska man bära barnet på ryggen, bröstet eller höften? I denna guiden besvarar vi de vanligaste frågorna.
Oavsett om du ska på dop eller barnkalas, så har vi de passande presenterna! Här kan du få tips på olika presenter, utvalda efter ålder och pris. Vi har något för alla, oavsett om du har en liten hästälskare där hemma eller en rymdfantast!
När värmen börjar komma och det äntligen går att leka utomhus så finns det ingenting bättre för små barn än att få springa barfota på gräset. Funderar du på att skapa en egen liten lekpark i trädgården där hemma eller är du ute efter nya leksaker som barnen kan leka med i parken eller på gården? Vi har samlat ihop alla våra bästa tips för att utomhusleken ska bli så rolig och säker som möjligt.
Påsken är en väldigt uppskattad högtid för såväl barn som vuxna. Många föräldrar minns påsken från sin barndom och förknippar den som många barn med vår, lek och förstås godsaker! I många familjer firas påsken tillsammans med familjen. Därför har vi skapat en sida med olika tips på hur ni kan spendera dagen tillsammans med barnen.
Hitta favoritprodukterna - i favoritfärgen! Här kan du enkelt och snabbt sortera fram alla produkter i shoppen som har din favoritfärg. Vi har allt från färgglada barnvagnar och bilbarnstolar till inredningsartiklar eller leksaker! Perfekt för dig som har en envis liten pojke eller flicka där hemma som är noga med färgvalet!
Vem har inte drömt om att vara en superhjälte? Alla barn drömmer en dag om att vara där tillsammans med sina favorithjälpar från sagorna och seriernas värld. I vår temavärld Superheroes så hittar du barnens favorithjältar och karaktärer på en och samma sida.
Är det dags för en välförtjänt och behövlig semester? Är det kanske första gången ni ska resa med barn? I vår semesterguide får du alla tips och råd för att stilla nerverna inför resan. Vi ger dig tips om planering, checklistor för packningen och självklart även tips för dig som är gravid och ska resa. Allting som ni behöver tänka på inför er semester med barn på ett och samma ställe!
Vem ser inte fram emot julsäsongen med julbakning, julsång och adventskalendrar? Vi har bland annat förberett en leksaksguide för att göra det lättare för dig att hitta de perfekta gåvorna samt ett kakrecept så julbaket kan starta direkt.
Letar du efter den perfekta julklappen men har svårt att bestämma dig? Bland vårt stora utbud kan det ibland vara svårt att bestämma sig. Därför har vi skapat en sida just för att du ska hitta den perfekta julklappen efter barnens ålder och intresse. Kika in för att upptäcka mer!
Ska du snart bli mamma eller pappa men skulle behöva mer information om vad som kan vara bra att tänka på, samt vilka produkter som kan vara bra att ha under bebisens första tid i livet? Ingen fara, vi har informationen! Här kan du enkelt och snabbt skriva ut en checklista på saker som kan vara bra att ha. Allt för att vara väl förberedd när bebisen kommer hem för första gången!