DET HÄR ÄR BABYMARKT

Hej och välkommen till babymarkt.se!

Hos oss hittar du prisvärda produkter för barnfamiljen men visste du att vi även erbjuder följande förmåner när du handlar hos oss? Läs vidare och lär dig mer om vårt serviceutbud idag – för det här är babymarkt.se.

Säkerhetsgaranti
Betallösningar
Babypoints

 
Graviditetsguiden
Rådgivning

 

Säkerhetsgaranti

Skulle olyckan vara framme finns vi här för dig. Om bilbarnstolen du har köpt är med om en olycka inom två år från köptillfället, tar vi tillbaka den och ersätter den med en likvärdig modell. Klicka på bilden nedan och lär dig mer om vår säkerhetsgaranti.

Säkerhetsgaranti

Betallösningar

Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder för att garantera dig den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Kortbetalning, faktura, förskottsbetalning och Paypal är ett par alternativ – läs mer och hitta det som passar dig bäst.

Betallösningar

Babypoints

Skapa ett kundkonto hos oss och samla poäng vid varje köp samt ta del av exklusiva kampanjer. Poängen kan du sedan enkelt lösa in i varukorgen som betalmedel vid nästa köp. Samla nu – spara sedan!

Babypoints

Graviditetsguiden

Är du gravid? Anmäl dig till vår graviditetsguide och få regelbundna nyhetsbrev med tips och goda råd, exklusiva rabattkoder, hjälpsamma produktförslag och mycket mer. Dessutom får du en rabattkod på 100 kronor direkt när du registrerar dig.

Graviditetsguiden

Rådgivning

Oavsett om du just nu funderar på vad du behöver under första tiden med bebis, vad du bör packa med till barnen under semestern eller vilken vagn eller bilbarnstol som kan passa er – finns vi här för att hjälpa dig.

Svar på frågor gällande bland annat betalning, beställning, leverans och retur hittar du på vår sida för vanliga frågor och svar. Skulle du dock inte hitta svar på din fundering är du såklart alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, via mejl eller telefon. Vi är stolta över att ha belönats med ekomis guldkvalitetsstämpel för vår kundservice.

I våra temavärldar finner du information och inspiration baserat på olika teman. Alltifrån presenttips, till semester med barn till olika högtidsdagar. I våra guider, barnvagnsguiden, bilstolsguiden, bärseleguiden och babyguiden, guidar vi dig igenom vad som kan vara bra att tänka på vid köp av dessa produkter och under första tiden med bebis.

Rådgivning
Temavärldar
Guider
Kundservice
 
 

Hoppas du lärt dig något nytt om våra fina förmåner!

Ditt team på babymarkt.se

*Gäller däremot inte vid köp av presentkort, medicintekniska produkter eller böcker.