Betalning och Frakt

Vi erbjuder många olika betalningsmetoder för att du ska kunna välja den metoden som passar dig bäst. Här nedan hittar du mer specifik information om hur de olika betalningsmetoderna fungerar och hur du går tillväga. Webbsidan använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar. Om du skulle ha några frågor så är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundservice.  

Betalningsmetoder via Klarna Checkout: 


När du väljer att betala via "Klarna Checkout" så behöver du endast fylla i dina personuppgifter så plockar Klarna automatiskt fram din adress. Du kan sedan välja att antingen betala via faktura (betala inom 14 dagar), kortbetalning (VISA, American Express, MasterCard, Diner och Discover), delbetalning eller direktbetalning via internetbank eller "Klarna Direkt". Säkerheten vid köpet garanteras av Klarna som är en av de ledande online betalningstjänsterna i Sverige.

Klarna kortbetalning:

Vid val av kreditkortsbetalning kopplas du vidare till en krypterad sida där du får fylla i dina kortuppgifter. Om ditt kort är anslutet till 3D-Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) så kommer du automatiskt att skickas vidare för att godkänna transaktionen. Kontot belastas självklart först när beställningen är skickad. Skulle du ändra din beställning, dvs så att du får ett lägre belopp än i ursprungsbeställningen, så dras endast beloppet för varorna som skickas. Kortbetalning är enkelt och smidigt och innebär givetvis inga extrakostnader. 

Klarna Faktura:

Om du godkänner köpet utan att välja en betalningsmetod, så blir betalningsmetoden automatiskt Klarna Faktura. Fakturan skickas då ut per mail i samband med att paketet skickas. När köpet är genomfört så kan du även välja att få fakturan per post. Då tillkommer det en avgift på 5 kr. Om du skulle vilja förlänga betalningstiden med 10 dagar, så kan du ansöka om detta via Klarnas hemsida. Mer om detta kan du läsa här.


Klarna Direktbetalning:

När du väljer att betala med direktbetalning, väljer du din internetbank och skickas sedan vidare till inloggningssidan för internetbanken, där en sedvanlig verifiering via bankens säkerhetslösning sker (vanligtvis via bankdosa eller Mobilt BankID). 


Klarna Direkt:

Vid betalning via Klarna Direkt har man möjligheten att betala direkt vid köptillfället. Verifieringen sker då via ett Mobilt BankID och pengarna dras så snart varorna har skickats från butiken.


Klarnas julkampanj

För mer information angående Klarnas julkampanj klicka här.


Förskottsbetalning


Vid val av förskottsbetalning så skickar vi varan efter att vi har mottagit din betalning. Totalbeloppet ska då överföras till vårt svenska Danske Bank konto. I beställningsbekräftelsen som skickas till dig efter att du har genomfört ditt köp, hittar du beloppet, kontouppgifterna och ditt beställningsnummer. Beställningsnumret ska du skriva in som referens/meddelande till mottagaren. Detta för att vi ska veta att överföringen tillhör just dig. Om du inte får plats med hela numret kan du ta bort "SE" och endast ange siffrorna. Observera att det kan ta ett par bankdagar innan överföringen har kommit in till oss och tills vi har skickat paketet. 

Våra kontouppgifter är:

Bank: Danske Bank
Clearingnummer: 1220
Kontonummer: 0 142803
BIC/SWIFT: DABASESX
IBAN: SE 7312 0000 0001 2200 1428 03


Observera att det inte rör sig om en E
uropa- / utlandsbetalning, utan om en överföring till Danske Bank i Sverige. 


Paypal

PayPal är ett utav världens största system för säkra betalningar på nätet. Med PayPal kan du antingen betala med hjälp utav följande kontokort: Visa eller MasterCard, eller med hjälp av ett redan registrerat PayPal-konto. 

När du väljer att betala med Paypal vidarekopplas din beställning till PayPal som hanterar och tar emot din betalning. Om du redan har ett registrerat PayPal-konto kan du använda detta för att betala utan att behöva mata in någon kontokortsinformation. Så snart vi får besked från PayPal om att din betalning har godkänts, skickar vi din beställning. 
Mer om Paypal kan du läsa om här: http://www.paypal.com/se/

 


Diner/Discover

I samarbete med Unzer, som är en online-betaltjänstleverantör, har du även möjligheten att betala med kreditkorten Diner eller Discover. Dina uppgifter överförs då direkt till Unzer och fungerar precis som en vanlig kortbetalning. 


Frakt

Tack vare en effektiv logistiklösning kan våra paket levereras inom 2-5 arbetsdagar efter det att paketet har skickats. Leveranstiden varierar beroende på vart i Sverige du bor. I samband med att paketet skickas så skickar vi även ut en leveransbekräftelse till din mail. I leveransbekräftelsen hittar du kollinumret som du kan använda för att spåra paketet via www.postnord.se

Fraktkostnad vid beställning med ett varuvärde under 800 kr med leverans till utlämningsställe = 49 kr. För beställningar med leverans till utlämningsställe med ett varuvärde över 799 kr tillkommer ingen fraktavgift. För hemleverans debiterar vi 99 kr oavsett varuvärde. Mer om detta kan du läsa i våra allmänna villkor.

Obs. I nuläget levererar vi inte till Åland. För dig som bor i Norge och som skulle vilja beställa från oss, så kan du använda dig av vår norska systerbutik pinkorblue.no.

Nedan följer en tabell som hjälper dig att att se den beräknade leveranstiden. Detta beräknas från den dagen paketet har skickats.

 

LeveranstidPostnummer
3 dagar10-61,63-82,85,86
4 dagar62, 83, 84, 87-93
5-6 dagar94-99
Vänligen notera att vi EJ levererar till Åland