För en perfekt start
För en perfekt start
Gäller t.o.m 26/02
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj rabattkod
roba Combi Cot Retro 2 vit
Pris
5193 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A293967

EAN: 4005317321196

roba Combi Cot Retro 2 vit
Texten har översatts automatiskt.
"Kombinationssängen 'Retro 2' växer med din bebis och är det höga ljuset i ditt barns eller barns rum med sin grå retrofotkonstruktion.

Den övre liggande positionen för den 3-läges höjdjusterbara barnsängen är särskilt lätt på baksidan för dig som föräldrar. Du kan enkelt lyfta ditt barn ur spjälsängen från den här ligghöjden.

De 3 avtagbara skjutpinnarna i barnsängen gör att ditt barn kan komma in och ut ur spjälsängen säkert. Kombisängen kan bära upp till 50 kg.

Den ""växande"" barnsängen är det höga ljuset i barnets rum. Med andra barnmöbler i retroutseendet från 'Retro 2' -serien kan ett trendigt baby- och barnrum skapas.

Roba-kombinationen 'Retro 2' med en liggande yta på 70 x 140 cm kan omvandlas till en juniorsäng med separata omvandlingssidor och därmed användas längre.

Produktdetaljer
 • 3-faldig höjdjusterbar
 • 3x slipsteg
 • plana stänger
 • Cabriolet till juniorsäng med separat tillgängliga omvandlingssidor
Tekniska detaljer:
 • Färg: vit
 • Material liggande yta: lamellram av plywood
 • Materialram: Melaminbelagd spånskiva
 • Material sidoskenor: plywood
 • Liggande yta: bredd x längd 70 x 140 cm
 • Mått: bredd x längd x höjd 75,5 x 144 x 92 cm
 • Lastkapacitet: upp till 35 kg
OBS: Madrass- och omvandlingssidor ingår inte i leveransen!"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare

roba Combi Cot Retro 2 vit
roba Combi Cot Retro 2 vit
5193 kr