roba Konverteringssidor universal vit
Pris
935 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 14 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292709

EAN: 4005317318646

roba Konverteringssidor universal vit
Texten har översatts automatiskt.
"Trä-roba Universal-konverteringssidor ser valda roba-kombisängar med madrassmått på 70 x 140 cm till Junior-sängar på kort tid alls och skapar där ett nytt utseende i barnrummet.
Genom att konvertera din barnsäng till Junior och säng kan du förlänga användningsperioder till ungefär det sjunde året i ditt lador liv (eller upp till en kroppsvikt på 50 kg), lämplig för att använda roba kombi barnsängar: ""Constantin"", ""Olaf"", ""Pia"", ""Moritz"", ""Lotte"", ""Sarah"", ""Pepe"", ""Maren"".

Tekniska detaljer:
  • Färg: vit
  • Material: spånskiva, melaminbelagd, dekor
  • Mått: bredd x längd x höjd 3 x 139 x 13 cm
Ingår i leveransen:
  • 2 omvandlingssidor
  • Uppmärksamhet: Barnsängen ingår inte i leveransen
"

Sponsrad

product_detail_ad

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Konverteringssidor universal vit
4.5
24 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 9
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Konverteringssidor universal vit
roba Konverteringssidor universal vit
935 kr