10% SOMMAR-RABATT 🍉
10% SOMMAR-RABATT 🍉
kopiera koden här:
SLE8243
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden

Upptäck Roba

roba Banner
roba hussäng

Som favoritmärke för unga familjer erbjuder Roba en hel värld av liv och lek för spädbarn och barn. Över 95 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt erkända miljöstandarder och ett innovativt produktsortiment gör varumärket Roba speciellt. Viktiga utmärkelser inkluderar GOTS, Oeko Tex Standard 100 och FSC, som intygar användningen av miljövänliga material och efterlevnaden av strikta kvalitetsstandarder.

 

Dessutom är Roba stolt över att använda trä från hållbara källor, vilket bidrar till att främja ett hållbart skogsbruk och betonar ekologiskt ansvar. Som företag arbetar Roba aktivt med hållbarhet genom att kontinuerligt vidta åtgärder för att minska sitt ekologiska fotavtryck.

 

Majoriteten av produkterna är utformade enligt Montessoripedagogikens principer, vilket innebär att de syftar till att uppmuntra barnets naturliga nyfikenhet och förmåga att lära sig. Genom att integrera Montessori-principerna i sitt produktsortiment stöder Roba barns holistiska utveckling och erbjuder föräldrar innovativa lösningar för att på bästa sätt stödja sina små.

 

Fördjupa dig i Robas produktvärld och upptäck ett stort urval av väl genomtänkta, lärorika, hållbara och vackra baby- och barnprodukter.

Upptäck vårt sortiment från Roba

Våra bästsäljare

roba BarnrumBarnrumroba hussängMöblerroba hjälpa till pallMontessoriroba trädgårdshästUtomhusleksakerroba Paw Patrol barnrumPaw Patrolroba Peppa Pig barnrumPeppa Pigroba försäljningsståndLeksakerroba SängtillbehörSängtillbehör