Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Ravensburger Rampussel - spännande yrken, 30 bitar
Tillfälligt slutsåld

Ravensburger Rampussel - spännande yrken, 30 bitarPris
113 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A279098

EAN: 4005556061440

Ravensburger Rampussel - spännande yrken, 30 bitar
Texten har översatts automatiskt.
Allt i ramen!
Pussel för åldersanpassat spel med bas. Var hör detta hörn hemma? Passar pusselbitarna ihop? Rampussel är idealiska för nybörjare på grund av antalet och storleken på bitarna.

Pusselramen med konturlinjerna för pusselbitarna gör det lättare att sätta in dem på rätt sätt och fungerar också som en praktisk pusselbas, även när du reser. Pussel tränar på ett lekfullt och roligt sätt barnens uppfattningsförmåga, korttidsminne och logiska tänkande.

Under tiden förbättras koordinationen mellan ögon och hand och tålamodet. Pussel med rätt svårighetsgrad gör att barnen växer med utmaningen, stärker sitt självförtroende och är framför allt väldigt roliga.

Detaljer:
  • Storlek: 32,5 x 24,5 cm
  • Delar: 30
  • Ålder: från 4 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Risk för kvävning på grund av de små delarna.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Rampussel - spännande yrken, 30 bitar
5
175 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 156
 
4 Stjärnor
| 15
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare