Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Ravensburger Rampussel - Ner i havet 30 bitar
Tillfälligt slutsåld

Pris
113 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A341642

EAN: 4005556055661

Ravensburger Rampussel - Ner i havet 30 bitar
Texten har översatts automatiskt.
Var hör detta hörn hemma? Passar pusselbitarna ihop? Rampussel är idealiska för pusselnybörjare från 3 års ålder på grund av antalet och storleken på bitarna. Pusselramen med konturlinjerna för pusselbitarna gör det lättare att sätta in dem på rätt sätt och fungerar också som en praktisk pusselbas, även när du reser. De robusta kartongbitarna garanterar leksakens hållbarhet. Ravensburger Frame-pussel finns med 15 eller 30-48 bitar och färgglada motivvärldar.

Allt i ramen - åldersanpassat pusselspel med bas. Pussel tränar på ett lekfullt och roligt sätt barnens uppfattningsförmåga, korttidsminne och logiska tänkande. Det förbättrar också koordinationen mellan hand och öga och tålamodet. Pussel med rätt svårighetsgrad låter barnen växa med utmaningen, stärker deras självförtroende och är framför allt väldigt roliga. I det stora utbudet av Ravensburger barnpussel med de mest populära motiven, från 2 bitar till 300 bitar, finns det garanterat rätt pussel för varje barn.

Säkerheten hos alla material som används bekräftas av ett oberoende institut. I över 100 år har vi utvecklat pussel som barn älskar dem: åldersanpassade motiv, antal bitar och storlek.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 37,3 x 29,3 x 0,5 cm
  • pusselbitar: 30
  • Ålder: från 4 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Rampussel - Ner i havet 30 bitar
5
175 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 156
 
4 Stjärnor
| 15
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare