ADVENTS-RABATT 🕯️
ADVENTS-RABATT 🕯️
Giltig till 04/12
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj din rabatt

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Ravensburger Pussel världskarta med djur
Tillfälligt slutsåld

Pris
114 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A171599

EAN: 4005556066414

Ravensburger Pussel världskarta med djur
Texten har översatts automatiskt.
Ravensburger Puzzle World Map with Animals lär ditt barn vilket djur som bor var i världen. Lär dig om världen genom att leka!

Var hör detta hörn hemma? Passar dessa pusselbitar ihop? På grund av bitarnas antal och storlek är rampussel idealiska för pusselnybörjare från 3 års ålder. Pusselramen med konturlinjerna för pusselbitarna gör det lättare att sätta in dem på rätt sätt och fungerar också som en praktisk pusselbas, även när du reser. De robusta kartongbitarna garanterar leksakens hållbarhet.

Produktdetaljer:
  • Storlek: ca 24,5 x 32,5 cm
  • Delar: 30
  • Ålder: från 3 år

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Ravensburger

Ravensburger – Leksaker med tradition

Ravensburger grundades som ett förlag i Tyskland år 1883 och är i dag den ledande tillverkaren av pussel och leksaker i Europa. Deras produkter står för hög kvalitet, glädje och kunskapsöverföring genom spel för barn.

Ravensburgers artiklar omfattar pussel och spel för glada och nyfikna barn i alla åldrar, med många olika teman och motiv. Titta runt och upptäck även du det breda och mångsidiga sortiment av Ravensburger i vår shop!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Ravensburger Pussel världskarta med djur
5
167 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 149
 
4 Stjärnor
| 14
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare