ZAZU Sam sömntränare och nattljus, grått
Variant:
  • ZAZU Sam sömntränare och nattljus, grått
  • ZAZU Sam sömntrainer och natt ljusrosa

Pris
507 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A142418

EAN: 680569805577

ZAZU Sam sömntränare och nattljus, grått
Texten har översatts automatiskt.
ZAZU Sam sömntränare och nattljus

Barns inre klocka fungerar annorlunda än vuxnas; för dem börjar dagen så fort de öppnar ögonen. Många föräldrar vet ett och annat om detta, när deras barn är vakna och gnäller glatt vid deras sängkant tidigt på morgonen, medan de själva skulle vilja sova.

Vad ska man göra? Det hjälper inte att vädja och förmana, särskilt som de små inte heller kan läsa klockan än. De behöver en expert som lär dem när det är dags att sova och när det är dags att gå upp. En sådan "sömnspecialist" är SAM. Som en god vän är han alltid där, han står bredvid sängen, sover med barnen och vaknar med dem.
Med enkla symboler och ett tydligt färgschema hjälper den dem att på ett lekfullt sätt förstå hur vuxna definierar begreppet "tid". Alla SAM:s funktioner är mycket lätta att programmera och kan anpassas individuellt till respektive behov.

SAM kan också användas som väckarklocka. Den har två larminställningar som kan användas för att ställa in en specifik tid (t.ex. varje morgon klockan sju) eller önskad sömntid (t.ex. 120 minuter för en tupplur). Larmtonen kan aktiveras eller stängas av och ställas in oberoende av önskad väckningstid.
Den upplysta displayen fungerar även som nattlampa. Den kan vara på hela natten eller programmeras så att den stängs av efter 5, 15 eller 30 minuter.

SAM fungerar med växelström (inkl. USB-kabel) och batterier (4 x AA, ingår inte).
Den är ca 14 x 20 cm stor.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: ZAZU Sam sömntränare och nattljus, grått
4.5
64 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 39
 
4 Stjärnor
| 17
 
3 Stjärnor
| 3
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

ZAZU Sam sömntränare och nattljus, grått
ZAZU Sam sömntränare och nattljus, grått
507 kr