ZAZU Sam sömntrainer och natt ljusrosa
Variant:
  • ZAZU Sam sömntränare och nattljus, grått
  • ZAZU Sam sömntrainer och natt ljusrosa

Pris
499 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A143224

EAN: 799439610378

ZAZU Sam sömntrainer och natt ljusrosa
Texten har översatts automatiskt.
" ZAZU Sam sömntrainer och nattljus

Barns interna klocka klickar annorlunda än vuxna för dem börjar dagen så snart de öppnar ögonen. Många föräldrar vet något om detta, när avkomman är vid vaken vid gryningen och står vid sin säng medan de själva vill sova. -
Vad ska jag göra? Fråga och förmana hjälper inte här, särskilt eftersom de små ännu inte kan läsa klockan. De behöver en expert för att lära dem när det är dags att sova och när det är dags att stå upp. En sådan ""sömnproffs"" är SAM. Som en god vän är han alltid där, han står bredvid barnsängen, sover med barnen och vaknar med dem.
Genom enkla symboler och ett tydligt färgschema hjälper han dem att förstå på ett lekfullt sätt hur vuxna definierar termen ""tid"". Alla funktioner i SAM är enkla att programmera och kan anpassas efter individuella behov.

SAM kan också användas som väckarklocka. Den har två larminställningar som kan användas för att ställa in en viss tid (till exempel varje morgon klockan sju) eller önskad sömnlängd (till exempel 120 minuter för en tupplur). Larmtonen kan aktiveras eller inaktiveras och ställas in oberoende av önskad väktid.
Den upplysta displayen fungerar också som nattljus. Den kan förbli på hela natten eller programmeras att släcka efter 5, 15 eller 30 minuter.

SAM arbetar med nätström (adapter medföljer) och batterier (4 x AA, medföljer inte).
Det är cirka 14 x 20 cm i storlek."

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: ZAZU Sam sömntrainer och natt ljusrosa
4.5
61 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 37
 
4 Stjärnor
| 17
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

ZAZU Sam sömntrainer och natt ljusrosa
ZAZU Sam sömntrainer och natt ljusrosa
499 kr