VERO MODA Skjorta för moderskap VMMHANIKELLY Parfait Pink
Hållbar

VERO MODA Skjorta för moderskap VMMHANIKELLY Parfait Pink


Storleksguide

Pris
182 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A332313

VERO MODA Skjorta för moderskap VMMHANIKELLY Parfait Pink
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Bekväm t-shirt för moderskap
  • Överskurna ärmar
  • Framsida print
  • Under hela graviditeten
Material och skötselinformation:
  • Material: 100 % ekologisk bomull
  • Maskintvätt vid 30 °C
  • Blekas inte
  • Torka inte i tumlare
  • Häng för att torka
  • Stryk vid låg temperatur. Högsta temperatur 100 °C
VERO MODA - förstår modetrender och hur de blir trendiga Style s. Målet är att alla blivande mammor ska känna sig attraktiva och bekväma i sin hud under graviditeten. Från graviditetsklänningar i alla längder, byxor och jeans som stöder din växande mage optimalt eller toppar - VERO MODA vet att stil och komfort kan gå hand i hand och att det är precis vad alla blivande mammor behöver. Hitta dina perfekta graviditetskläder nu!

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

VERO MODA Skjorta för moderskap VMMHANIKELLY Parfait Pink
VERO MODA Skjorta för moderskap VMMHANIKELLY Parfait Pink
182 kr