EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
"Träumeland Sovsäck ""till GO"" älskar mig kaktuskärlek"
Hållbar

"Träumeland Sovsäck ""till GO"" älskar mig kaktuskärlek"


Storleksguide
Variant:
 • "Träumeland Sovpåse ""to GO"" Love me Star dream dream blue"
 • "Träumeland Sovsäck ""till GO"" älskar mig kaktuskärlek"
 • "Träumeland Sovpåse ""till GO"" Älska mig Starry dröm gul"

Pris
503 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A285340

"Träumeland Sovsäck ""till GO"" älskar mig kaktuskärlek"
Texten har översatts automatiskt.
"När du lägger din säng så ljuger du. Detta ordspråk visas också de yngsta bland oss. Spädbarn och småbarn måste vanligtvis minst fjorton timmars sömn per dag. En optimal sovmiljö är avgörande för barnets hälsa. Kombinationen av höger madrass och enningsbar babysovnspåse hjälper till att förhindra skadlig ansamling av luft och värme i babysängen.

Vi rekommenderar en andningsbar babysova som kan justeras till den rådande rumstemperaturen som bäst som behöver. Det är perfekt varmt är det perfekt att ta på den lätta bomullspåsen. En yttre säck, till exempel tillverkad av klimatvänliga naturliga fibrer av TENCEL®, tillverkad vid svalare temperaturer. När det är riktigt kallt kan den yttre och den inre säcken lätt kombineras.

I kampen mot värmeakkumulation får LIEBMICH babysovsväska från Träumeland också en nyskapande funktion: Det är den första baby-sovsäcken som andas! Detta möjliggörs av två ventilationsspår som enkelt kan öppna och stängas med hjälp av en blixtlås - beroende på rumstemperatur och möjlig lufttillförsel. Vad ska du se upp när du köper en sovsäck för baby?

 • Bestäm rätt storlek (tillräcklig romperfrihet och passform i nacken och ärmhål)
 • Välj rätt material: Naturfibern TENCEL ™ ger betydligt mer fuktabsorption
 • Tillräcklig ventilation för att undvika värmeakkumulation Pressknoppar är att föredra framför knappar på grund av risker för att sväla
 • Inga band och ledningar
 • En sovsäck som växer med dig är praktisk och sparar också pengar
 • Lågförorenande material för en säker och hälsosam babysömn

produktinformation:
 • Material: 100% bomull fyllning: 70% polyester, 30% TENCEL®.
 • Tvättbar upp till 60 ° C
 • Lämplig för torkar
 • Säkert gång & amp rörelsefrihet medan du sover
 • Ingen värmeakkumulation tack vare dubbel justerbar ventilering
 • Garanterat antimon och förorenande testat
 • Hälsosamt sovklimat genom högkvalitativ naturfiber
 • Inkluderande björnrockhängare
frågor och svar
 • Varför ska mitt barn sova i en sovsäck?
Sovväskor är det bättre alternativet till filtar, använda tiden av babysovsar istället för traditionella täcken minskar riskerar för värdebyggning eller täcker ditt barn betydligt.
 • Vilken storlek är den rätta för mitt barn?
Den lämpliga storleken på barnens sovsäck beror främst på barnets höjd. Vårt tips: För att säkerställa att ditt barn inte har någon annan fridning bör avstånd mellan fötter och botten av sovsäcken inte vara mindre än 10 cm.

För att vara på den säkra sidan bör du docka docka igen:

Kroppslängd
= - huvudlängd
= + 10 cm
= rätt storlek för sovsäck
 • Vilka kläder borde min baby slitage i sovväskan?
Många föräldrar är lite osäkra på ämnet sovkläder. Är ditt barn för varmt eller fryser han eller hon? För precis som det finns det sommarnätter och svala vintermånader ute, finns det också temperaturskillnaderna i natten i barnrummet. För att få barnet att sova vilande är det viktigt att anpassa sovkläderna optimalt. Vi vill inte göra några allmänna uttalanden här. En sak är dock väsentlig: du ska inte luras av sömnpåsens tjocklek, göra materialen har olika värmevärden.
Mätningsenheten ""TOG"" kan använda som vägledning. ""TOG"" visar textilens termiska motstånd och ger information om hur varmt ditt barn kommer att vara i en sovsäck vid en viss rumstemperatur. Ju högre värde ""TOG"" är, desto varmare blir ditt barn. Sovsäckar har olika ""TOG-värden"". LIEBMICH-sovsäcken har ett ""TOG-värde"" på 2,5!
 • Omsorgstips
Använd ett milt rengöringsmedel utan optiska ljusmedel för tvätt.

"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
278 kr

Hållbarhet

Miljövänlig produktion

Företag med miljövänlig produktion är tillverkare som är medvetna om sitt ekologiska ansvar och agerar därefter. Dessa företag fokuserar på tillverkning av högkvalitativa och hållbara produkter. Detta omfattar inte bara inköp av hållbara råvaror utan även övervakning och optimering av produktionsprocesser. Målet är att använda resurserna så effektivt som möjligt och undvika negativ miljöpåverkan. Det finns också ett antal märkningar som utmärker produkter från hållbar produktion. Det kan till exempel handla om den nordiska svanen, Grüne Knopf eller bluesign.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Träumeland

Skön och avslappnad sömn med produkter från Träumeland

Den österrikiska tillverkaren Träumeland erbjuder en mängd olika produkter inom branschen sängtillbehör. I vår shop hittar du många olika madrasser, spjälskydd, påslakanset och mycket mer! Allt för att göra omgivningen så skön och behaglig som möjligt. Madrasserna är försedda med ett tyg vars material både släpper igenom luft och förebygger att det ska bli för varmt samtidigt som den ser till att ingen fukt kan tränga in i madrassen.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: "Träumeland Sovsäck ""till GO"" älskar mig kaktuskärlek"
5
128 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 109
 
4 Stjärnor
| 13
 
3 Stjärnor
| 5
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

"Träumeland Sovsäck ""till GO"" älskar mig kaktuskärlek"
"Träumeland Sovsäck ""till GO"" älskar mig kaktuskärlek"
503 kr