Endast idag: 10x poäng till dig 🎅
Endast idag: 10x poäng till dig 🎅
Handla och säkra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i blått.
Hållbar
Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i blått.

Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i blått.


Variant:
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i vitt
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i rosa.
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i blått.
 • Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjhink inkl. en kassett med hållbart framställd, antibakteriell Green film i grönt

Pris
365 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313737

EAN: 5010415520036

Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i blått.
Texten har översatts automatiskt.
Twist & Click -blöjbehållaren från Tommee Tippee är det enda avfallssystemet som vrider in varje blöja individuellt. På så sätt hålls obehagliga lukter och bakterier säkert inne.

Den antibakteriella flerskiktsfilmen Green är 100 gånger effektivare än blöjpåsar eftersom den är utrustad med Biomaster och dödar 99 % av alla farliga bakterier som E. coli och Staphylococcus aureus. Vid kontakt förhindrar den att proteiner bryts ner av bakterier. Denna process är ansvarig för många obehagliga lukter. Det tättslutande locket på Twist & Click -blöjavfallssystemet stänger in alla obehagliga lukter. Den integrerade tampern trycker blöjan djupt ner i hinken och håller dina händer rena.

Varje påfyllningskassett innehåller tillräckligt med antibakteriell film för en hel månads blöjor, beroende på storlek och antal blöjor som används. Trots sin kompakta storlek rymmer Twist & Click blöjbehållare upp till 28 blöjor och gör att du slipper gå ofta till soptunnan. Det är endast filmen som ger antibakteriellt skydd, inte de andra komponenterna i denna produkt.

Av miljöskäl är Twist & Click -blöjbehållaren och påfyllningskassetterna tillverkade av 98 % återvunnen och helt återvinningsbar plast. Den antibakteriella flerskiktsfolien Green är biobaserad och tillverkad av sockerrör från hållbara källor.

Twist & Click -systemet för bortskaffande av blöjor är endast kompatibelt med motsvarande refillpatroner från Tommee Tippee . Sangenic TEC & Simple e Sangenic påfyllningskassetter är inte lämpliga för den här blöjbehållaren.

Så här fungerar blöjhinkarna:
Du öppnar locket och lägger den använda blöjan i blöjhinken tills den fångas upp. Vrid sedan handtaget tills det klickar. Stäng locket, klart!

Hur man byter kassett:
Sätt in påfyllningskassetten och dra ut en del av folien. Ta folien och tryck den genom hålet i blöjbehållaren. Ta sedan bort locket från blöjbehållaren, knyt en knut i folien och fäst den på den medföljande kroken. Sedan kan du sätta på locket igen och du är klar.

Så här tömmer du blöjbehållaren:
När du tar bort locket på blöjbehållaren ser du en kedja av individuellt förpackade blöjor. Lossa knuten från kroken och lägg blöjorna i blöjbehållaren. Därefter måste du dra igenom mer folie och sedan skära av folien med den integrerade skäraren och knyta en knut i toppen för att stänga den använda folien. Använd bärhandtaget för att ta med blöjorna ut till soptunnan.

Produktdetaljer:
 • Design : Blå
 • Garanterat skydd mot lukt
 • Den enda blöjbehållaren som roterar varje blöja individuellt i den.
 • Antibakteriell film i flera lager Green dödar 99 % av alla bakterier
 • Miljövänligare: 53 % mindre CO2-avtryck jämfört med systemet original en Twist & Click
 • Systemet rymmer upp till 28 blöjor, baserat på blöjstorlek 1 (2-5 kg).
 • Locket är lätt att hantera och kan öppnas mot en vägg för att spara utrymme.
 • Endast original Twist & Click påfyllningskassetter får användas.
 • Lock med integrerad tamper

Leveransens omfattning:
 • 1x Twist & Click Advanced Blöjspillning
 • 1x foliekassett

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
258 kr
(86 kr / Styck)
Pris
740 kr
(123,33 kr / Styck)

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i blått.
4.5
174 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 137
 
4 Stjärnor
| 32
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i blått.
Tommee Tippee Twist & Click Advanced blöjspåse, inkl. en kassett med hållbar, antibakteriell film Green i blått.
365 kr