Endast idag: 10x poäng till dig 🎅
Endast idag: 10x poäng till dig 🎅
Handla och säkra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.
Hållbar
Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.

Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.


Variant:
 • Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.
 • Tommee Tippee Påfyllningsbehållare för Twist & Click Advance Blöjhink 6 st.
 • Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 12 st.
 • Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.
 • +2

Pris
258 kr
(86 kr / Styck)
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313741

EAN: 5010415510099

Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.
Texten har översatts automatiskt.
Den antibakteriella flerskiktsfilmen Green är 100 gånger effektivare än blöjpåsar eftersom den har Biomaster och dödar 99 % av farliga bakterier som E. coli och Staphylococcus aureus.

Det förhindrar att proteiner bryts ner av bakterier och därmed frigör obehagliga lukter. Blöjorna är individuellt inflätade så att smuts och lukt inte kan komma ut, även när locket är öppet. Varje påfyllningspaket innehåller tillräckligt med antibakteriell film för en hel månads blöjor, beroende på storlek och antal blöjor som används.

Refillpatronerna är tillverkade av 98 % återvunnen och helt återvinningsbar plast. Dessutom är den antibakteriella Green -filmfolien biobaserad och tillverkad av sockerrör från hållbara källor.

Det är så här du byter kassett:
Sätt in påfyllningskassetten och dra ut lite folie. Ta folien och tryck in den genom hålet i blöjhålan. Ta sedan av locket på blöjbehållaren, knyt en knut i folien och fäst den på den medföljande kroken. Sedan kan du sätta på locket igen och du är klar.

Produktdetaljer:
 • Garanterat skydd mot lukt
 • Blöjorna är individuellt invecklade, så att obehagliga lukter inte kan komma ut.
 • Den antibakteriella Green -filmen i flera lager dödar 99 % av alla farliga bakterier.
 • Mer miljövänlig: 53 % mindre CO2-avtryck
 • Tillverkad av 98 % återvunnen och helt återvinningsbar plast.
 • Leveransomfattning: 3x filmkassett

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.
5
993 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 823
 
4 Stjärnor
| 127
 
3 Stjärnor
| 33
 
2 Stjärnor
| 6
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.
Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.
258 kr
(86 kr / Styck)