Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.
Hållbar
Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.

Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.


Variant:
  • Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 3 st.
  • Tommee Tippee Påfyllningsbehållare för Twist & Click Advance Blöjhink 6 st.
  • Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 12 st.
  • Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.
  • +2

Pris
1015 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A325559

EAN: 5010415510112

Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.
Texten har översatts automatiskt.
Med tanke på att ditt barn fortfarande är så litet är det inte utan att det produceras!
Twist & Click -blöjbehållaren från Tommee Tippee är det enda avfallssystemet som vrider in varje blöja individuellt, så att obehagliga lukter och bakterier fångas in på ett säkert sätt. Detta håller ditt hem rent och luktfritt.

Den antibakteriella GREEN FILM™-filmen i flera lager är 100 gånger effektivare än blöjpåsar eftersom den har Biomaster** och dödar 99 % av farliga bakterier som E. coli och Staphylococcus aureus. Vid kontakt förhindrar den att proteiner bryts ner av bakterier - en process som är ansvarig för många obehagliga lukter. Det tättslutande locket på Twist & Click -systemet för bortskaffande av blöjor stänger in alla obehagliga lukter eftersom den integrerade tampern trycker in blöjan djupt ner i hinken - dina händer förblir rena.

Twist & Click påfyllningspatroner från Tommee Tippee passar alla Tommee Tippee system för bortskaffande av blöjor - Twist & Click och Sangenic TEC. Varje påfyllning innehåller tillräckligt med antibakteriell film för en hel månads blöjor*, beroende på storlek och antal blöjor som används.

Av miljöskäl är Twist & Click -blöjbehållaren och påfyllningskassetterna tillverkade av 98 % återvunnen och helt återvinningsbar plast. Vår antibakteriella flerskiktsfilm GREEN FILM™ är nu biobaserad och tillverkad av hållbart producerat sockerrör.

För att garantera optimal funktion och tillförlitligt skydd mot lukt bör du endast använda original Twist & Click refillpatroner från Tommee Tippee för din Twist & Click blöjbehållare.

*Baserad på blöjstorlek 1 (2-5 kg).
**Det är bara filmen som ger antibakteriellt skydd, inte de andra komponenterna i denna produkt. Filmen har behandlats med Biomaster silverbiocid i enlighet med ISO 22196-2011. Använd biocider på ett ansvarsfullt sätt.
***53 % mindre koldioxidavtryck jämfört med original en Twist & Click systemet

Produktinformation
  • I en uppsättning om 18
  • Garanterat skydd mot lukt: Blöjorna är individuellt invecklade så att obehagliga lukter inte kan komma ut - 100 gånger effektivare än konventionella blöjpåsar.
  • Garanterat skydd mot bakterier: Den antibakteriella flerskiktsfilmen GREEN FILM™ dödar 99 % av farliga bakterier som E. coli och Staphylococcus aureus vid kontakt.
  • Mer miljövänlig***: Twist & Click blöjbehållare och påfyllningskassetter är tillverkade av 98 % återvunnen, helt återvinningsbar plast och antibakteriell GREEN FILM™-film tillverkad av hållbart sockerrör.
  • Passar till alla Twist-blöjor från Tommee Tippee : Twist & Click och Sangenic TEC

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.
5
228 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 190
 
4 Stjärnor
| 28
 
3 Stjärnor
| 7
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.
Tommee Tippee Påfyllningskassett för Twist & Click Advance Blöjhink 18 st.
1015 kr