10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
kopiera rabattkoden:
YAY18378
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Tommee Tippee Steriliser Advanced Super-Steam elektrisk, vit

Tommee Tippee Steriliser Advanced Super-Steam elektrisk, vit


Pris
518 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A335284

EAN: 5010415232366

Tommee Tippee Steriliser Advanced Super-Steam elektrisk, vit
Texten har översatts automatiskt.
Alla föräldrar vill skydda sina små barn och därför är Tommee Tippees Advanced Super-Steam-sterilisator utformad för att döda virus* och 99,9 % av bakterierna.

Med ångans helt naturliga rengöringskraft dödar den här sterilisatorn 99,9 % av skadliga bakterier och hushållsbakterier utan starka kemikalier och utan att lämna några kladdiga rester. Och eftersom ångan kommer in på svåråtkomliga ställen kan du vara säker på att den steriliserar de svåråtkomliga ställena och eliminerar bakterier som kan finnas kvar i flaskor, bröstvårtor, bröstpumpar och andra tillbehör även efter noggrann tvätt.

Sterilisatorn Advanced Super-Steam från Tommee Tippee passar de flesta nappflaskor, nappar och mjölkpumptillbehör och har handtag som gör den lätt att lyfta.

Innehållet förblir sterilt i 24 timmar när locket är stängt**, vilket gör den här steriliseraren perfekt för nattmatning. Slå på den innan du går och lägger dig så har du alltid färskt steriliserade flaskor redo. Och om du har bråttom är det inget problem, för sterilisatorn Advanced Super-Steam från Tommee Tippee kan sterilisera upp till 6 flaskor på bara 5 minuter, så att du snabbt kan förbereda färsk mat till din bebis när som helst på dagen.

Produktdetaljer:
  • Dödar virus* och 99,9 % av bakterierna
  • För sterilisering och torkning
  • Naturlig rengöringsförmåga utan kemikalier
  • Kan hålla nappflaskor sterila i upp till 24 timmar
  • Upp till 6 flaskor kan steriliseras samtidigt
*Testat mot Coronavirus (testat enligt EN 16777) och Influenza H1N1
**När steriliseringscykeln är klar kan du antingen ta ut innehållet och använda det omedelbart eller låta locket vara stängt så att innehållet förblir sterilt i upp till 24 timmar.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Steriliser Advanced Super-Steam elektrisk, vit
5
26 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 23
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Steriliser Advanced Super-Steam elektrisk, vit
Tommee Tippee Steriliser Advanced Super-Steam elektrisk, vit
518 kr