Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
Tommee Tippee Flaskor Närmare Nature 4 x kolikflaska 260 ml transparent 0m+

Tommee Tippee Flaskor Närmare Nature 4 x kolikflaska 260 ml transparent 0m+


Pris
369 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A314811

Tommee Tippee Flaskor Närmare Nature 4 x kolikflaska 260 ml transparent 0m+
Texten har översatts automatiskt.
Med Closer to Nature flaskor har det aldrig varit enklare att byta mellan bröst och flaska. I samarbete med amningsexperter har Tommee Tippee utvecklat en ny form på spenen som gör det lättare att suga och som efterliknar den naturliga flexibiliteten och rörelsen hos mammans bröst. I kombination med flaskans super sensitive n-ventil uppmuntrar den ditt barns medfödda sugbeteende så att de kan dricka på ett avslappnat och enkelt sätt.

Spene med genombrott
Spenen r evolution äre har utvecklats i samarbete med amningsexperter och mammor för att efterlikna bröstets naturliga kurva, sträckning och rörelse. Så flaskan Closer to Nature gör matningen enklare för både dig och ditt barn. Den mjuka silikonspenen känns som riktig hud och kröker och sträcker sig försiktigt under matningen för att efterlikna den naturliga amningsprocessen.

Särskilt känslig Easi-Vent-ventil
Nippeln med långsamt flöde har en extra känslig ventil som förhindrar överdrivet luftflöde. Detta innebär att barnet sväljer mer mjölk och mindre luft.

Bröstliknande form
Flaskan Closer to Nature har en bröstformad, större bröstvårta som gör att ditt barn kan suga lätt och underlätta övergången mellan flaska och bröst.

Kompakt trippelform
Den kompakta formen på flaskorna Closer to Nature gör att ditt barn kan dricka i en naturlig position, nära mamma eller pappa. Flaskan kan enkelt hållas på tre olika sätt - bekvämt i hela handen, som en traditionell flaska med bred hals, eller på botten. Det gör det bekvämt för både dig och ditt barn att äta.

Lätt att rengöra och använda
Flaskorna och spenarna på Nature är lätta att rengöra och fylla på. De tål mikrovågsugn och diskmaskin och är lätta att hålla i tack vare sin låga vikt. Flaskan är märkt med en millimeter. Flaskan har ett lock som förseglar hygieniskt och inte släpper in bakterier.

Barnets säkerhet
För att vara på den säkra sidan är alla Tommee Tippee Closer to Nature flaskor BPA-fria.

Produktdetaljer:
  • Ny form på bröstvårtan för enkel sugning
  • Super sensitive s ventil
  • Mjuk, naturlig silikonspene
  • Praktisk flaska med bröstvårta med långsamt flöde
  • BPA-fri
  • 4 x anti-kolisk flaska

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Tommee Tippee

Tommee Tippee – Underlättar vardagen

När problem ett, blöjbytet, är avklarat uppstår problem två – var ska jag slänga blöjan? Detta löser Tommee Tippee som utvecklar produkter för att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar. Innovativa, intuitiva och smarta produkter som gör även de mindre roliga sysslorna med barn lekande lätt, som exempelvis att göra sig av med använda blöjor. Hos oss hittar du bland annat deras populära blöjhinkar med tillhörande påfyllningskassetter som hjälper dig göra dig av med blöjan på ett säkert, hygieniskt och luktfritt sätt. Men även nappar, nappflaskor, flaskvärmare, sterilisatorer, nattlampor och mycket mer.

Blöjhinkar från Tommee Tippee

Tommee Tippees blöjhinkar erbjuder ett antibakteriellt skydd som dödar 99% av alla bakterier och låser in blöjans lukt. Vi har deras två modeller; Twist & Click och Simplee. Twist & Click packar även varje blöja individuellt vilket ger ett ytterligare skydd mot bakterier och lukt. Den enklare modellen Simplee har en bredare öppning vilket gör det lättare att göra sig av med större blöjor. Båda blöjhinkarna är inte bara praktiska utan även snygga och kommer i flera stilrena färger, så oavsett om du planerar att ha den i badrummet, barnkammaren eller annat rum så kommer den garanterat passa in.

Tommee Tippee refill-kassetter

Ett oumbärligt tillägg till de funktionella blöjhinkarna är Tommee Tippees påfyllnadskasetter. Dessa ser till att allt packas säkert och hygieniskt. Hos oss hittar du både enskilda kassetter och blöjhink med kasetter till ett paketpris. Utforska vårt Tommee Tippee sortiment idag.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Tommee Tippee Flaskor Närmare Nature 4 x kolikflaska 260 ml transparent 0m+
4
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Tommee Tippee Flaskor Närmare Nature 4 x kolikflaska 260 ml transparent 0m+
Tommee Tippee Flaskor Närmare Nature 4 x kolikflaska 260 ml transparent 0m+
369 kr