STACCATO  Byxor med taupérandiga byxor
Hållbar
Storleksguide

Pris
164 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A413103

STACCATO Byxor med taupérandiga byxor
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Byxor i enfärgad färg Design
  • Elastisk linning med dragsko
  • Optimal passform
  • Mångsidig kombination
Material och skötselråd:
  • 100 % ekologisk bomull
  • Tvättas vid 30° C
  • Inte bleka
  • Får inte kemtvättas

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
148 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Våra bästsäljare

STACCATO  Byxor med taupérandiga byxor
STACCATO Byxor med taupérandiga byxor
164 kr