EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Snugglebundl Bärhjälp Mint Honey Bee - Ekologisk bomull
Hållbar
Tillfälligt slutsåld

Snugglebundl Bärhjälp Mint Honey Bee - Ekologisk bomullPris
699 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A296599

EAN: 0635797397950

Snugglebundl Bärhjälp Mint Honey Bee - Ekologisk bomull
Texten har översatts automatiskt.
Detta Snugglebundl är en verklig fördel för mödrar och fäder!
Detta gör att ditt barn kan lyfta och läggas ner utan att väcka honom eller henne. Detta innovativa bärhjälp av ren bomull gör livet mycket enklare. Snugglebundl är en enorm berikning för alla mammor och pappor, för med denna nya uppfinning lyckas varje liten och större rörelse utan att väcka upp din lilla älskling: Oavsett om du ligger ner, lyfter eller flyttar - allt går utan stora problem och ditt barn kan fortsätta sova i lugn och krama. Detta innovativa bärhjälp av ren bomull gör livet mycket enklare och mer sorglöst för dig.

Selen till bilstolar och bilstolar
Snugglebundl-selen utsågs till den bästa babyprodukten under de senaste två åren och har vunnit alla utmärkelser flera gånger. Den har en innovativ designdesign och är tillverkad av ren bomull. Med sina robusta handtag är det perfekt för att lyfta ditt barn ur bilstolar och vagnar utan att väcka ditt barn.

Säkerhetskrav för spädbarn och barnsäten
Selen Snugglebundl uppfyller EU: s säkerhetsnormer för bilstolar och bilstolar och testades enligt EU / USA: s riktlinjer krocktest med 3-punkts och 5-punkts remmar. Det rekommenderas av barnmorskor, kiropraktorer, sömnsexperter och bilsätexperter.

Babyhuvudstöd
Snugglebundl har en innovativ design med en underbar stödjande förstärkning i huvudets och nackområdet och ditt barns kropp. Särskilt det lilla känsliga huvudet är därmed underbart skyddat och stöttat. Ditt barn känner sig bekvämt säkert runt omkring.

Unik babysele för att hantera ditt barn efter födseln
Snugglebundl är en unik lyftsele för att lindra ryggen och för en bra hållning samt för att skydda dina bäckenbottenmuskler efter förlossningen , särskilt efter kejsarsnitt.

Lätt att lyfta och lägga ner ditt barn utan att väcka upp honom!
Snugglebundl gör att ditt barn kan lyfta och läggas ner enkelt och säkert utan väcker honom / henne. Det lindrar ryggen och förhindrar därmed överdriven påfrestning på ryggen.

Babykudduk
Snugglebundl-selen är lämplig för spädbarn från 0-6 månader och äldre (upp till max 30 kg vikt) och har mycket mångsidiga användningar, som amning, mild vägning, som en blöduk, täckfilm eller kudde och babysling.

Tekniska data:
  • Ålder: från 0 månader
  • Mått (längd x bredd): 84 x 84 cm
  • Material: 100% ekologisk bomull

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Snugglebundl Bärhjälp Mint Honey Bee - Ekologisk bomull
4.5
167 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 128
 
4 Stjärnor
| 28
 
3 Stjärnor
| 8
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare