Våren är här! 💐
Våren är här! 💐
Välj din rabattkod:
6 rabattkoder
00
tim.
00
min.
00
sek.
Hämta din rabattkod
Snugglebundl Baby Haze bärsele - ekologisk cotton
Hållbar

Snugglebundl Baby Haze bärsele - ekologisk cottonPris
658 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313408

EAN: 0635797397974

Snugglebundl Baby Haze bärsele - ekologisk cotton
Texten har översatts automatiskt.
Summer Snugglebundl kan göra allt som Original Snugglebundl kan göra, men med den extra fördelen av lättviktsmaterial för resor och extra klimatkontroll för högre temperaturer - perfekt för semestern! Den är också perfekt för stranden/poolområdet.

Sommarens Snugglebundl finns i en halvstor förpackning, vilket gör den idealisk för resor. Den tar liten plats i en resväska eller ett handbagage och väger nästan ingenting. Alla funktioner som Original Snugglebundl erbjuder kombineras här med fördelarna med den extra lätta konstruktionen för varmare temperaturer och resor.

Snugglebundl är en riktig vinnare för mammor och pappor!
Det gör det enkelt att lyfta och lägga ner ditt barn utan att väcka det. Denna innovativa bärare i ren bomull gör livet så mycket enklare. Snugglebundl är en enorm berikning för alla mammor och pappor, för med denna nya uppfinning är varje liten och större rörelse möjlig utan att väcka din lilla skatt: Oavsett om du ligger ner, lyfter eller flyttar på dig - allt är möjligt utan större problem, och ditt barn kan fortsätta att sova lugnt och mysigt. Denna innovativa bärare av ren bomull gör livet mycket enklare och mer bekymmersfritt för dig.

Slingan för babyskydd och barnstolar
Med sina robusta handtag är den idealisk för att lyfta ut ditt barn ur babyskydd och barnstolar utan att du behöver väcka barnet. Slingan Snugglebundl uppfyller EU:s säkerhetsnormer för babyskydd och barnstolar och har krocktestats med 3- och 5-punktssele enligt EU:s och USA:s riktlinjer. Den rekommenderas av barnmorskor, kiropraktorer, sömnexperter och experter på bilbarnstolar.

Nackstöd för barn
Snugglebundl har en innovativ Design med en underbart stödjande förstärkning av huvudet, nacken och barnets kropp. Särskilt det lilla känsliga huvudet skyddas och stöds på ett utmärkt sätt. Ditt barn känner sig tryggt och säkert runt omkring.

Baby kramar tyg
Slingan Snugglebundl är lämplig för bebisar från 0 till 18 månader och äldre (upp till max. 30 kg vikt) och har mycket mångsidiga användningsområden, t.ex. amning, försiktig vaggning, som svepduk, lekduk eller som gos- och bärsling.

Produktdetaljer:
 • En storlek för daglig användning från 0 till 18 månader (när barnet blir äldre viks den nedre delen mellan benen i stället för att vikas över benen).
 • Fullt stöd för barnets huvud, nacke och kropp
 • Stödjer ryggen och hjälper till att återhämta sig efter förlossningen
 • Tar bort stressen från att hantera ditt barn
 • Starka, mjuka, vadderade handtag
 • Undviker att spendera för mycket tid i bilbarnstolar osv.
 • 100 % mjuk, mysig ekologisk bomull
 • Mycket mångsidig - kan även användas som leksak eller till och med som amningsfilt.
 • Maskintvättbar upp till 40 grader, lämplig för torktumlare och stryktålig
 • Säkras mot oavsiktlig öppning med ett säkerhetsband.
 • Älskad av föräldrar och rekommenderad av experter på babysömn, barnmorskor och kiropraktorer.
Tekniska data:
 • Ålder: Från 0 till 18 månader
 • Mått (längd x bredd): 84 x 84 cm
 • Material: 100 % ekologisk bomull

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Snugglebundl Baby Haze bärsele - ekologisk cotton
4.5
147 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 110
 
4 Stjärnor
| 26
 
3 Stjärnor
| 8
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Snugglebundl Baby Haze bärsele - ekologisk cotton
Snugglebundl Baby Haze bärsele - ekologisk cotton
658 kr