Sanetta Sweatshirt karamell
Hållbar
Sanetta Sweatshirt karamell
Storleksguide

Pris
219 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317082

Sanetta Sweatshirt karamell
Texten har översatts automatiskt.
Sanetta kvalitet - bra för ditt barn enligt traditionen

Hållbar sweatshirt för flickor och pojkar i beige-brun från Sanetta Pure med ett fredligt budskap i form av ett broderi med ord som är mycket tiger . Mysig svettkvalitet tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Extra komfort tack vare den mjuka nackbandet. Med knäppt axelknäppning. Sportig look med bred ribbad nederkant och ärmar. De lätt överskurna axlarna skapar en skön passform.

Produktdetaljer:
  • Material: 95 % ekologisk bomull, 5 % elastan
  • Tvättbar upp till 40 °C
  • Tålig för torktumlare

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
190 kr

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Våra bästsäljare

Sanetta Sweatshirt karamell
Sanetta Sweatshirt karamell
219 kr