Sanetta Overall Set beige
Hållbar
Storleksguide Efterfråga storlek
Variant:
  • Sanetta Overall Set beige
  • Sanetta Overall Set beige

Pris
386 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308923

Sanetta Overall Set beige
Texten har översatts automatiskt.
Sanetta Quality - efter tradition bra för ditt barn.

Vacker tvådelad uppsättning, bestående av en långärmad skjorta och en romper med fötter och söta blommor Allover-tryck. Skjortan är dekorerad med en rosett i utringningen. Förband och avklädning görs enkelt med knappfästet på benen och en knapp på bröstet. Skjortan har tryckknappar vid halsen.

Produktdetaljer:
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Tvättbar upp till 60 ° C
  • Ökotex Standard 100

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Sanetta Overall Set beige
Sanetta Overall Set beige
386 kr