Sanetta Jazzpant rosa
Hållbar
Storleksguide

Pris
100 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334288

Sanetta Jazzpant rosa
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Jazzbyxor med färgglada trollsländor
  • Midjeband med integrerad resår för perfekt passform
  • Högt ben för rörelsefrihet
  • Dekorerad med Crochet spets vid benutsnittet och med en liten rosett i midjan.
Material och skötselinstruktioner:
  • 100 % ekologisk bomull
  • Tvättbar upp till 60° C
  • Tålig för torktumlare
Sanetta - Sanetta , ett familjeföretag som redan drivs av tredje generationen, är en ledande tillverkare av underkläder och kläder för barn. Barns och barns hud är mycket känslig och därför använder Sanetta inga skadliga ämnen, men garanterar ändå hög hållbarhet. Modet måste ju inte bara vara vackert utan också tåla de mest aktiva barnen. Det miljömedvetna företaget fäster dessutom uppmärksamhet vid hållbara och rättvist producerade produkter. Vävnaderna kontrolleras kontinuerligt. Det är bara på detta sätt som Sanetta kan vara säker på att de har valt de bästa materialen för dig.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Sanetta Jazzpant rosa
5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Sanetta Jazzpant rosa
Sanetta Jazzpant rosa
100 kr