EGGciting äggjakt
EGGciting äggjakt
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
roba Vägghylla med 3 st. vägghyllor Nordic vit

roba Vägghylla med 3 st. vägghyllor Nordic vit


Pris
2130 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317216

EAN: 4005317309903

roba Vägghylla med 3 st. vägghyllor Nordic vit
Texten har översatts automatiskt.
Vägghyllan Nordic vit har många olika användningsområden. Utforma ditt baby- och barnrum individuellt med den här hylluppsättningen och skapa ett unikt rum. Ovanför omklädningsskåpet eller fristående i rummet: användningsmöjligheterna är helt anpassade till dina egna behov. Hyllorna i tidlöst vitt Design ger en finess åt ditt " Nordic white" baby- och barnrum från roba .

Produktdetaljer:
  • Färg: vit
  • Material: spånskiva, melaminbelagd
  • Mått: bredd x djup x höjd 48,5 x 15 x 38 cm
  • Olika monteringsalternativ
Ingår i leveransen:
  • Vägghylla
  • Uppmärksamhet: Dekoration ingår inte i leveransen.

Sponsrad

product_detail_ad

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare

roba Vägghylla med 3 st. vägghyllor Nordic vit
roba Vägghylla med 3 st. vägghyllor Nordic vit
2130 kr