roba Träbyggnadsset
Pris
351 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A285933

EAN: 4005317312149

roba Träbyggnadsset
Texten har översatts automatiskt.
Med detta robekkit i träkonstruktion finns det inga gränser för fantasin för små uppfinnare och designers. Vare sig det är en hund, en grävmaskin eller till och med och en fantasifigur, med den 48-delade barnkonstruktionssatserna kan små ingenjörer lekfullt förvandla sina kreativa idéer till verklighet. Konstruktionsleksaken främjar och motoriska färdigheter.

I de fyra facken i träverktygslådan finns en skruvmejsel, skruvar, skruvkuber, runda och fyrkantiga skivor och skruvplattor i fem olika längder. Förutom de naturfärgade skruvplattorna och skruvarna är alla delar målade i vitt, ljusgrått och mörkgrått, vilket ger olika konstruktion. Med konstruktionsleksaken kan nya skapelser skapas om och om igen, det finns ingen risk för tristess.

Alla material som används i moduluppsättningen är testade och certifierade för skadliga ämnen. Färgen som används för konstruktionsleksaken är salivsäker och hudvänlig. Barns konstruktionsset för 48 delar utvecklas i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71-1: 2014 och rekommenderas som byggleksak för barn från 3 år. Barnens konstruktionssats är 5 cm hög, 29,5 cm uppfödd och 25 cm djup.

Detaljer:
  • Mått (LxBxH): 5 cm x 29, 5 cm x 25 cm
  • Material: Laminerat trä , massivt trä
  • Med tillbehör från 48 delar: skruvdragare, skruvar, skruvplattor i 5 olika längder, skruvkuber, skivor runda och kvadrat
  • Lastkapacitet: upp till 20 kg
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Inte lämpligt för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Mer om märket Roba

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Träbyggnadsset
5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Träbyggnadsset
roba Träbyggnadsset
351 kr