roba Träbyggnadsset
Pris
378 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A285933

EAN: 4005317312149

roba Träbyggnadsset
Texten har översatts automatiskt.
Med detta robekkit i träkonstruktion finns det inga gränser för fantasin för små uppfinnare och designers. Vare sig det är en hund, en grävmaskin eller till och med och en fantasifigur, med den 48-delade barnkonstruktionssatserna kan små ingenjörer lekfullt förvandla sina kreativa idéer till verklighet. Konstruktionsleksaken främjar och motoriska färdigheter.

I de fyra facken i träverktygslådan finns en skruvmejsel, skruvar, skruvkuber, runda och fyrkantiga skivor och skruvplattor i fem olika längder. Förutom de naturfärgade skruvplattorna och skruvarna är alla delar målade i vitt, ljusgrått och mörkgrått, vilket ger olika konstruktion. Med konstruktionsleksaken kan nya skapelser skapas om och om igen, det finns ingen risk för tristess.

Alla material som används i moduluppsättningen är testade och certifierade för skadliga ämnen. Färgen som används för konstruktionsleksaken är salivsäker och hudvänlig. Barns konstruktionsset för 48 delar utvecklas i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71-1: 2014 och rekommenderas som byggleksak för barn från 3 år. Barnens konstruktionssats är 5 cm hög, 29,5 cm uppfödd och 25 cm djup.

Detaljer:
  • Mått (LxBxH): 5 cm x 29, 5 cm x 25 cm
  • Material: Laminerat trä , massivt trä
  • Med tillbehör från 48 delar: skruvdragare, skruvar, skruvplattor i 5 olika längder, skruvkuber, skivor runda och kvadrat
  • Lastkapacitet: upp till 20 kg
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Inte lämpligt för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Träbyggnadsset
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Träbyggnadsset
roba Träbyggnadsset
378 kr