Roba Skötbord Julia wide
Pris
3549 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 10 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A317487

EAN: 4005317327051

Roba Skötbord Julia wide
Texten har översatts automatiskt.
roba Julia skötbord med skötbord med silverfärgade plasthandtag gör skötseln av barnet till ett nöje för föräldrar och barn med sin bekväma skötbordshöjd på 90 cm. Den avtagbara skötbordet kan monteras ovanpå skötbordet. De vadderade roba -skötpåsarna i storleken 85 cm x 75 cm förvandlar skötbordet till en mysig skötplats i barnrummet. Tillsammans med andra barnmöbler från Julia-serien kan du skapa ett elegant barn- eller babyrum. roba -skyltenheten med skötbord är en riktig universalprodukt som kommer att tjäna dig väl i många år framöver. Den robusta skötarenheten kan användas som en förhöjd sittplats för ditt barn på dagis så att du enkelt kan hjälpa barnet att klä på sig i en bekväm stående position. Senare kan skötaren bli en byrå i vardagsrummet eller barnkammaren. Växelnheten är utvecklad i Tyskland och uppfyller de aktuella säkerhetsstandarderna enligt EN 12221 - 1+2:2008 + A1:2013.

Produktinformation
  • Färg: vit
  • Material: spånskiva, melaminbelagd
  • Handtagsmaterial: plast
  • Omklädningsområde: bredd x djup 85 x 75 cm
  • Mått: bredd x djup x höjd 117 x 38,5 x 98,5 cm
  • Mått med omklädningsenhet: bredd x djup x höjd 117 x 75 x 98,5 cm
  • Förändringshöjd: 90 cm
  • Inklusive ombytarenhet

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Roba Skötbord Julia wide
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Roba Skötbord Julia wide
Roba Skötbord Julia wide
3549 kr