10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
kopiera rabattkoden:
YAY18378
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Roba Skötbord bred Sylt
Pris
6855 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313638

EAN: 4005317329291

Roba Skötbord bred Sylt
Texten har översatts automatiskt.
Den breda Sylt-växelskåpet från roba imponerar med sin genomarbetade MDF-front och de högkvalitativa svarta Metal -handtagen i vitt. Kommoden levereras med en avtagbar bytesenhet som kan monteras utan synliga skruvar i toppskivan. I skötaren finns tillräckligt med förvaringsutrymme för alla skötredskap. Tack vare den avtagbara bytbara toppen kan den här byråen också bli en prydnad i ditt ungdoms- eller till och med vardagsrum vid ett senare tillfälle. Den inbyggda soft-close-tekniken säkerställer att dörrar och lådor aden stängs smidigt och säkert.

Produktinformation
 • Färg: vit
 • Material för stomme/hyllor: spånskiva, melaminbelagd
 • Material på framsidorna: MDF, belagd (med dekorativ fräsning)
 • Material baksida: HDF
 • Material handtag: Metal l
 • Förändringsyta: bredd x djup 75 x 85 cm
 • Mått utan växlingsenhet: bredd x djup x höjd 121 x 43 x 100,5 cm
 • Mått med omklädningsenhet: bredd x djup x höjd 121 x 76 x 100,5 cm
 • Förändringshöjd: höjd 90,5 cm
 • 1 hylla
 • 3 lådor aden med soft-close-teknik
 • 1 dörr med soft-close-teknik

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare

Roba Skötbord bred Sylt
Roba Skötbord bred Sylt
6855 kr