Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

roba Lekhylla Sylt
Tillfälligt slutsåld
Pris
3922 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313636

EAN: 4005317329352

roba Lekhylla Sylt
Texten har översatts automatiskt.
Sylt lekhylla från roba erbjuder med sina 10 variabla öppna fack gott om utrymme i barnrum, vardagsrum eller sovrum och kan användas som rumsavdelare. Lägg till förvaringslådor till möbeln, vilket gör att hyllan ser snyggare ut och ger ännu mer förvaringsutrymme utan att ta upp onödig plats. De öppna facken erbjuder gott om utrymme för kläder, böcker, leksaker och mycket annat, vilket gör att du kan hålla ordning i rummet. Skyddskanter i ABS gör att möbeln blir visuellt sett snyggare.

Produktdetaljer:
  • Färg på stommen: vit
  • Material stomme/hyllor: spånskiva, melaminbelagd
  • Material baksida: HDF
  • Mått: bredd x djup x höjd 110 x 40 x 146 cm
  • Mått öppet fack: höjd x bredd 34 x 34 cm
  • Mått på det öppna facket: höjd x bredd 34 x 68 cm
  • 10 variabla öppna fack
  • ABS skyddskanter ingår

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare