roba Kombisäng Wilma
Pris
4483 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A311999

EAN: 4005317303192

roba Kombisäng Wilma
Texten har översatts automatiskt.
Kombisängen roba Wilma i modern lantlig stil med sitt tvåfärgade utseende är den bästa light i baby- eller barnrummet. Den växande barn- och babysängen i vit färg med dekorativa lister på huvud- och fotsteget i Luna Elm-inredningen följer med ditt barn från födseln till dess att det börjar skolan.

Det övre liggläget i den höj- och sänkbara spjälsängen med 3 lägen är särskilt skonsamt för ryggen för dig som förälder. Du kan lätt lyfta ut ditt barn ur sängen från den här höjden. Senare är mittpositionen det perfekta valet, eftersom de tre avtagbara glidstängerna i spjälsängen gör att ditt barn kan ta sig in och ut på ett säkert sätt. Den höj- och sänkbara spjälsängens lägsta läge är avsett för sängen Junior . När ditt barn är äldre kan kombinationsbädden omvandlas till en säng Junior med hjälp av de ombyggnadssidor som finns tillgängliga separat. När du omvandlar sängen till Junior används de två övre halvorna av huvud- och fotpartiet - detta ökar användbarheten för barnsängen, som nu kan användas tills barnet är 7 år (eller upp till en kroppsvikt på 50 kg).

Produktinformation
  • 3-faldig höjdjusterbar
  • 3 glidsteg
  • Kan omvandlas till Junior säng med separat tillgängliga omvandlingssidor
Tekniska detaljer
  • Färg: vit / Luna Elm
  • Material: MDF, melaminbelagd
  • Liggyta: bredd x längd 70 x 140 cm
  • Mått: bredd x längd x höjd 76 x 144 x 82 cm
Uppmärksamhet: Madrass och ombyggnadssidor ingår inte i leveransen!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar din beställning direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige. Du kan alltså välja att få paketet levererat till ditt jobb eller en en vän.

Om du inte är hemma så levereras paketet till en granne alternativt till ett paketombud. Om det är fallet så kommer chauffören att lämna ett meddelande om det i din brevlåda.

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Våra bästsäljare

roba Kombisäng Wilma
roba Kombisäng Wilma
4483 kr