roba Bib Set med 3 Lil Planet grönt
Hållbar
roba Bib Set med 3 Lil Planet grönt
Variant:
  • roba Bib 3 st. set Lil Planet turkos
  • roba Bib 3 st. set Lil Planet rosa
  • roba Bib Set med 3 Lil Planet grönt

Pris
225 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A308275

EAN: 4005317327372

roba Bib Set med 3 Lil Planet grönt
Texten har översatts automatiskt.
roba Organic 3 piece bib set 'Lil Planet ' är tillverkat av en hudvänlig, giftfri, vattenabsorberande och extra mjuk jersey av ekologisk bomull. Setet består av en haklapp i färgerna frosty green med mönster, frosty green enfärgad och silvergrå enfärgad. Tack vare de två tryckknappen går det snabbt och enkelt att fälla ihop haklapparna och de kan växa med barnet. De är lämpliga för spädbarn från födseln. De renaste, hållbara och obehandlade materialen används vid tillverkningen av Bio-Babys produkter. Även efter många tvättar behåller Bio-Baby-produkterna sin form och sin supermjuka känsla. Tack vare särskild ytbehandling och förtvätt förblir produkterna supermjuka.

Tekniska detaljer:
  • Färg: grön
  • Material: 100 % bomull
Skötselinstruktioner:
  • Tvätta försiktigt vid 40 °C
  • Torktumlar vid låg temperatur

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Bib Set med 3 Lil Planet grönt
5
56 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 46
 
4 Stjärnor
| 8
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Bib Set med 3 Lil Planet grönt
roba Bib Set med 3 Lil Planet grönt
225 kr