Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

roba Arbetsbänk, grå
Tillfälligt slutsåld
Pris
1700 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A285930

EAN: 4005317311999

roba Arbetsbänk, grå
Texten har översatts automatiskt.
Med Roba-arbetsbänken kan små hantverkare göra hantverk, byggnad och hantverk som vuxna! Den höjdjusterbara träbänken för leksaker, som växer med barnet, inklusive tillbehör till 27 delar, främsta kreativa och motoriska färdigheterna för små hobbyister. I den stora arbetsytan med bakvägen finns det hål i vilka de medföljande skruvarna med muttrar kan skruvas in. Med det här konstruktionsleksaket är arbetsplatsen nästan och en liten verkstad med gott om platsen för att skapa många fantastiska verk. Förutom skruven har träbänken och skiva för skisser, ett tryckt måttband, två lådor och verktygslingor på sidorna. De två stora hyllorna under bänkskivan kan innehålla alla typer av verktyg eller leksaker.

Alla material som används i leksaksbänken är testade och certifierade för skadliga ämnen. Färgen som används för konstruktionsleksaken är salivsäker och hudvänlig. Dessutom har arbetsbänkuppsättningen EPH-kvalitetsseglingen från Institute for Wood Technology. Träleksarbetsbänken utvecklades i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71-1: 2014 och rekommenderas som rull- och konstruktionsleksak för barn från 3 år.

Arbetsytan på träbänken växer från en höjd av ca. 54 cm till ca. 67 cm. Roba-arbetsbänken är 85 cm hög, 70 cm uppfödd och 42 cm djup.

produktdetaljer:
  • Materialram: massivt trä
  • Mått (LxBxH): 70 cm x 42 cm x 85 cm
  • Arbetsbordsmaterial: Kryssfaner
  • Höjdjusterbar
  • Basram med hyllan
  • Bakpanel med två lådor
  • Upphängningsmöjlighet för verktyg
  • Med svart tavla
  • 27-delar tillbehör: 1 hammare, 1 par tång, 1 skruvmejsel, 1 skiftnyckel, 1 mätvinkel, 2 skruvplattor, 12 spikar, 4 skruvar och 4 muttrar
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
410 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Arbetsbänk, grå
4.5
19 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare