15% på leksaker i outlet 🚂
15% på leksaker i outlet 🚂
Kopiera rabattkoden:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra rabattkoden
reer Silikonplattor Eat'n Tidy
Pris
234 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342908

EAN: 4013283250211

reer Silikonplattor Eat'n Tidy
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342908.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Så snart ditt barn har vuxit ur barnstolen och sitter vid matbordet som de vuxna blir måltiderna spännande igen. Under den här tiden sitter barnen sällan lugnt och allt går inte alltid enligt planerna. Och det går inte att undvika ett och annat spill. Eat'n bordssetet från reer är en pålitlig hjälpreda när det gäller att skydda matbordet från smuts och skador och förhindrar att mat som ramlat av tallriken, saft eller varma drycker lämnar permanenta fläckar på bordet.

Maximalt skydd
Med måtten 41,5 cm x 30 cm ger detta underlägg ett omfattande skydd för ditt matbord. Mattan gör det inte bara lättare att städa bordet efter måltiderna, utan skyddar det också från missfärgning orsakad av varm mat, färgad saft och mycket annat tack vare det värmebeständiga och vattenavvisande materialet. Dessutom förhindrar den skador från repor med barnens bestick.

Säkert grepp
Underlägget har en halkfri silikonbotten som täcker hela ytan. Detta ger mattan ett säkert grepp på trä, glas och många andra material. Den halkskyddande beläggningen på ytan gör också att tallrikar och koppar stannar på plats på ett tillförlitligt sätt.

Säkert och otänkbart
Maten faller på mattan och din lilla älskling stoppar den i munnen igen? Oroa dig inte, kudden är antibakteriell och fri från skadliga ämnen som BPA, PVC och ftalater. Det livsmedelssäkra, smaklösa och luktfria silikonet kan komma i kontakt med livsmedel utan hälsorisker och utan att påverka matens naturliga arom.

Mångsidig användning
Tack vare de generösa måtten är underlägget också perfekt som en hantverks- och målarmatta. Den självhäftande ytan skyddar bordet tillförlitligt mot rester från målning, limning och knådning eller repor från saxar - samtidigt ser det halkfria materialet till att vattenkoppar, penslar och limstift stannar säkert på bordet och förhindrar att de välter och rullar ner.

Slitstarkt, robust och lätt att rengöra
Den non-stick-beläggningen gör det mycket enkelt att rengöra. Vattenlösliga rester kan torkas bort enkelt, och för envisa fläckar kan uppsättningen till och med rengöras i diskmaskinen. Det robusta silikonmaterialet klarar lätt alla krav och garanterar ett långvarigt skydd av ytorna.

Platsbesparande förvaring
Eat'n Tidy-underlaget är extra flexibelt och kan vikas eller till och med rullas ihop till en smal rulle. Det sparar inte bara utrymme och gör det enkelt att förvara den i lådor aden , utan är också perfekt för resor. När den används igen är den återigen slät, utan fula och irriterande vågor, kanter eller veck.

Produktdetaljer:
  • Den halkfria ytan förhindrar att disken glider bort.
  • Håll fast mattan på bordet
  • Mångsidig som en praktisk lek- och pysselmatta
  • Extra stor, för maximalt skydd mot nedsmutsning
  • Lätt och utrymmesbesparande att förvara
  • Lätt att rengöra, tål diskmaskin
  • Slitstarkt, robust material, vattenavvisande
  • Mått: ca 41,5 cm x 30 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Silikonplattor Eat'n Tidy
4.5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Silikonplattor Eat'n Tidy
reer Silikonplattor Eat'n Tidy
234 kr