reer Eat'n Tidy silikonlinn, blå
Hållbar
Pris
110 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342909

EAN: 4013283250334

reer Eat'n Tidy silikonlinn, blå
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342910_A342909.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Så snart din lilla unge slutar amma och tar plats i barnstolen måste maten inspekteras noggrant innan den hamnar i munnen. Detta kan snabbt leda till smutsiga och våta kläder. Eat'n Tidy-silikonhöljen skyddar både kläderna och omgivningen från fula fläckar och smulor - från gröt, frukt, bakverk och färgglada juicer.

Maximalt skydd
Den väl genomtänkta formen på silikonhöljet med sin fångstbricka skyddar ditt barns kläder från att smutsas ner på ett stort område. Tack vare sin stora storlek täcker haklappen nästan hela överkroppen, men droppbrickan fångar upp mat och dryck på ett tillförlitligt sätt. Det skyddar också byxor, bord och golv från smuts. Den vattentäta ytan gör också att kläderna inte blir blöta och att din lilla älskling kan fortsätta att känna sig bekväm.

Hög slitkomfort
Halsomfånget kan justeras individuellt för ditt barn med hjälp av en knappremsa. Haklapparna kan justeras i 4 steg mellan 25 och 30 cm. Detta ger en bra passform från ungefär 3 månaders ålder. De rundade kanterna förhindrar alltid att man skär in i halsen. Den låga vikten och det mjuka materialet säkerställer också att ditt husdjurs nacke inte belastas eller irriteras och ger en hög komfort.

Säker och ofarlig
Maten faller ner i haklapparna och din lilla älskling stoppar den i munnen igen? Oroa dig inte, haklappen är antibakteriell och fri från skadliga ämnen som BPA, PVC och ftalater. Det livsmedelssäkra, smaklösa och luktfria silikonet kan komma i kontakt med livsmedel utan hälsorisker och utan att påverka matens naturliga arom.

Robust och lätt att rengöra
Den non-stick-beläggningen gör det mycket enkelt att rengöra. Till skillnad från tygsländor som alltid måste rengöras direkt i tvättmaskinen och som ofta missfärgas permanent, kan silikonsländan enkelt rengöras från rester under rinnande vatten. Vid envis smuts kan haklapparna rengöras i diskmaskinen utan att materialet blir fläckigt.

Produktdetaljer:
  • Färg: blå
  • Idealisk passform förhindrar nedsmutsning
  • Praktisk, formstabil uppsamlingsbricka fångar upp matrester
  • Växer med barnet, justerbar i 4 olika storlekar (omkrets 25 - 30 cm)
  • Bekväm att bära, särskilt bekväm, mjuk silikon
  • Lätt att rengöra, tål diskmaskin
  • Slitstarkt, robust material, vattenavvisande
  • Lätt och utrymmesbesparande att förvara

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Plastfri

Plast är ett syntetiskt material betående av en eller flera polymerer samt ett flertal tillsatsämnen. Plast tillverkas ofta på basis av olja. Den kritiska punkten här är att dessa petroleumbaserade plaster är svåra att bryta ner, men bryts ner i minsta möjliga delar med tiden. Dessa delar kallas också mikroplaster och bidrar till föroreningen av haven och miljön. Plastfria produkter undviker användningen av petroleumbaserade råvaror och ger därmed mindre mikroplaster i omlopp.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Eat'n Tidy silikonlinn, blå
4.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Eat'n Tidy silikonlinn, blå
reer Eat'n Tidy silikonlinn, blå
110 kr