12% via appen | 10% via nätet
12% via appen | 10% via nätet
Endast idag:
på leksaker ⚽
00
tim.
00
min.
00
sek.
Välj din rabattkod
NUK Dricksflaska First Choice Disney Nalle Puh i beige, 2 st.

NUK Dricksflaska First Choice Disney Nalle Puh i beige, 2 st.


Variant:
  • NUK Dricksflaska First Choice Disney Nalle Puh i beige, 2 st.
  • NUK Dricksflaska First Choice Disney Nalle Puh i rosa, 2 st.

Pris
205 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A318616

NUK Dricksflaska First Choice Disney Nalle Puh i beige, 2 st.
Texten har översatts automatiskt.
Nalle Puh och hans vänner i sortimentet NUK
Den glada Nalle Puh, den ständigt populära björnen, pryder nu NUK -sortimentet med hjärtevärmande Design s. Tillsammans med sin honungsburk följer Tiger och Ior med honom på hans spännande resa till NUK produktvärlden. Med mod, nyfikenhet och framför allt vänskap klarar Nalle Puh och hans vänner alla spännande äventyr. Upptäck kollektionen nu!

NUK First Choice Dryckesflaska med temperatur Control
En bra känsla! När det blir riktigt tufft känns det bra att ha lite extra trygghet. När ditt barn blir småbarn stödjer NUK First Choice Matflaska med temperatur Control en smidig övergång från bröst eller flaska till självständig dryckesanvändning.

Dricksflaskan NUK First Choice med temperatur Control visar med en blick när rätt dricktemperatur har uppnåtts och ger en garanti för att drycken inte är för varm. Om drycken är för varm blir den annars blå indikatorn vit. Det är bäst att vätskan har kroppstemperatur (37 °C = medelblått).
Viktigt: NUK Temperatur Control fungerar som en extra kontroll. Kontrollera temperaturen igen innan du ger drycken till ditt barn.

Med högkvalitativ tiger Silikonutlopp
NUK Silikon drickmunstycken är tillverkade av högkvalitativ plast. Det genomskinliga silikonmaterialet är lätt att rengöra och är särskilt temperaturbeständigt. Den är fri från skadliga ämnen, kokfast, luktfri, genomskinlig och har en slät yta - alla fördelar som är viktiga för en drickmunstycke.

Fast grepp för barnens händer
Handtagen är ergonomiskt formade och har halkskydd.

Lätt att rengöra och perfekt för matlagning
Plastflaskan på 150 ml består av de beprövade delarna på First Choice , t.ex. extra bred flasköppning, skruvring, lock och skyddshuvud. Alla komponenter kan lätt tas bort från flaskan - perfekt för rengöring och matberedning.
Flaskan NUK First Choice kan fritt kombineras med alla andra artiklar i sortimentet NUK First Choice .

Produktdetaljer:
  • Lätt övergång till självständigt drickande
  • Mjuk silikonmunstycke för barn i åldern 6-18 månader
  • Ergonomiska handtag för ett säkert grepp
  • Kan kombineras med alla NUK First Choice produkter.
  • 2 x läckagesäkra dricksflaskor av polypropen (PP), kapacitet 150 ml, BPA-fri
  • NUK Temperatur Control
  • Motiv i unika Design

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvaktar, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Våra bästsäljare

NUK Dricksflaska First Choice Disney Nalle Puh i beige, 2 st.
NUK Dricksflaska First Choice Disney Nalle Puh i beige, 2 st.
205 kr