NUK Rengöringsmedel för sköljning 500 ml
Pris
88 kr
(176 kr / 1l)
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313180

EAN: 4008600385394

NUK Rengöringsmedel för sköljning 500 ml
Texten har översatts automatiskt.
NUK Rinse Cleaner: Avlägsnar även envisa mjölk- och grötrester - utan att lämna några rester.
Egentligen klart ... Ett diskmaskinsrengöringsmedel från NUK ? Självklart! Eftersom NUK vet vad du behöver har NUK utvecklat ett diskmaskinsrengöringsmedel som rengör effektivt och är helt säkert för ditt barn. Efter sköljning lämnar den ingen smuts och inga tvättmedelsrester. NUK Diskmedel övertygar utan parfym. Utan färgämnen. Men med stor effekt. pH-neutral och hypoallergen. NUK bygger på naturens styrka. Med enzymer som löser upp mjölk, juice och, tack vare den nya formeln, även grötrester särskilt effektivt.

Resultatet är vårt bästa diskmaskinsrengöringsmedel någonsin. Den innehåller endast säkra ingredienser och rengör effektivt och fullständigt. Därför är den idealisk för rengöring av barnfat som nappflaskor och bröstvårtor, muggar, matredskap, men även stiltillbehör och tvättbara leksaker.
Förresten: Eftersom NUK bryr sig om naturen är flaskan med NUK sköljmedel tillverkad av 100 % återvunnen PET. Och ännu bättre: när den är tom kan du fylla på den med den praktiska påfyllningspackningen. NUK diskmaskinsrengöringsmedel är ett hållbart koncentrat. Blanda bara 1:1 med vatten - för mindre förpackningsavfall.

Användning:
Lägg en skvätt NUK sköljmedel i nappflaskan. Borsta försiktigt med lite varmt vatten. Skölj sedan med rent vatten. För desinfektion rekommenderar NUK ångsterilisatorn NUK Vario Express.
Obs: Förvara alltid rengöringsmedlet utom räckhåll för barn. Om produkten hamnar i ögonen, skölj omedelbart med vatten. Vid oavsiktlig förtäring, kontakta läkare.

Hur fungerar NUK diskmedel?
Under de första månaderna av livet består barnets mat av mjölk och gröt. De envisa mjölkproteinerna blir kvar som rester i flaskor, nappar och på barnfat, där de bildar bakterier och dålig lukt.
För att försiktigt avlägsna dessa rester har NUK utvecklat diskmedel NUK . Detta har gjorts utan ingredienser som inte är nödvändiga för att rengöra barnmat. I stället innehåller NUK sköljmedel enzymer som är särskilt effektiva mot mjölkprotein och förtjockningsmedel.

Enzymer hjälper också till att bryta ner och lösa upp proteiner i naturen, t.ex. under matsmältningen. Formeln för det nya diskmedlet bygger på denna naturliga modell. Tack vare den lågviskösa konsistensen sprids rengöringsmedlet snabbt. Enzymerna bryter ner envisa proteiner och kan sköljas ut utan att lämna några rester.

Produktdetaljer:
  • För barnvänlig och säker rengöring av flaskor och nappar - nu med ännu bättre rengöringsprestanda.
  • Avlägsnar tillförlitligt rester av mjölk, gröt, havregryn och juice tack vare bioenzymkomplexet.
  • Naturbaserade ingredienser, biologiskt nedbrytbara, fria från doft- och färgämnen
  • Kan sköljas av utan rester, hudneutral, dermatologiskt testad.
  • Flaskan är tillverkad av 100 % återvunnet material, med ny lock för enklare hantering med en hand.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Märke

NUK

NUK – I goda händer från första början

NUK är ett tyskt företag med mångårig erfarenhet inom utveckling av produkter för späd- och småbarn. Deras sortiment består av bland annat nappar, flaskor, bitringar och tillbehör till tandhygien, babyvakter, bröstpumpar, babykostvärmare och mycket mer.

Vid utvecklingen av nya produkter samarbetar NUK nära med föräldrar och experter som barnmorskor, barnläkare och tandläkare. Den berömda NUK-nappen blev inspirerad av naturen, den främjar utvecklingen av barnets käke och tänder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: NUK Rengöringsmedel för sköljning 500 ml
5
103 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 98
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

NUK Rengöringsmedel för sköljning 500 ml
NUK Rengöringsmedel för sköljning 500 ml
88 kr
(176 kr / 1l)