mama licious Nursing Shirt MLKADY svart
Storleksguide

Pris
286 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310225

mama licious Nursing Shirt MLKADY svart
Texten har översatts automatiskt.
"Om ditt utseende kan göra med en ny twist, bläddra bland vårt urval av funktionella och fashionabla amningstoppar. Hos mamalicious vill vi att du ska känna dig bekväm när du ammar ditt barn, oavsett var du är eller vad du gör. Vår snygga samling av långa och korta ärmtoppar, amningstoppar och ärmlösa toppar passar enkelt in i din nuvarande garderob och gör det enkelt för dig att hitta en ny (livsstils) stil där din amning behöver vara enkel och bekväm - utan att kompromissa om elegans och trend. Alla våra amningstoppar är gjorda av material som känns mjuka mot huden.

Stylingtips för din amningstopp

När dina moderkläder är bakom dig kan du bär enkelt befintliga bitar från din garderob före graviditeten för att skapa den perfekta klädseln. Ta dig tid och prova dina ""gamla"" kläder - men bli inte besvikna om allt inte passar (ännu)! En omvårdnadskjorta ihop med dina favoritjeans och söta sneakers ger ett enkelt, trendigt utseende som är perfekt under hektiska dagar när du vill fokusera på ditt barn och kommande ärenden. När du är tillbaka på kontoret eller vill klä dig extra elegant under moderskapsledigheten väljer du en blommig vit amningskjorta och parar ihop den med en pennkjol eller mjuka byxor i en neutral färg. Detta kommer att skapa en smickrande men ändå bekväm outfit som gör dig till en vändare. För svalare dagar erbjuder vi långärmade amningstoppar i tunna och tjocka tyger för att se dig genom årstidsbytet. Bär en kofta över den för extra värme.

Amning när du är på språng

De flesta mammor kommer till en punkt någon gång där de dör att lämna hus för en kaffe eller för att träffa sin vän på en promenad i parken. Men det största bekymret för nya mammor är frågan om att amma sitt barn när de är ute och går. Hur fungerar det? Vad händer om det inte finns något särskilt amningsområde på platsen? Tänk om det är kallt? Vad händer om folk letar? Vi vet. Därför har alla våra amningstoppar en bekväm amningsfunktion som är lättillgänglig och gör det enkelt för dig att sköta din baby när som helst och var som helst. Amningsskiktet är sömlöst integrerat i designen, är inte skrymmande över bröstet och minskar risken för att din överkropp utsätts för kall luft. Skikten fästs antingen med knappar eller blixtlås eller kan helt enkelt skjutas åt sidan för att möjliggöra diskret amning. När du är klar fäster du om eller ordnar om lagren. Det kunde inte vara enklare! Om du känner dig obekväm vid amning eller om ditt barn lätt distraheras av den livliga världen runt, ta med dig en ammande duk över dig och ditt barn. Trasan täcker ditt bröst och barnets huvud och lämnar gott om plats för er båda att slappna av och inte överhettas.

TESS amningsfunktion består av ett tyglager för amning som täcks av ett tyg med en wrap effekt. För att amma drar du helt enkelt det yttre tyglagret åt sidan och drar upp det ammande tyglagret.

Skötselinformation:
  • Material: 95% återvunnen polyester, 5 % Spandex.
  • Maskintvätt vid 30 ° C
  • Torktumlas inte
  • Häng för att torka
  • Stryk vid låg temperatur. Maximal temperatur 100 ° C
Produktdetaljer:
  • Vårdtopp med 3/4 ärmar
  • Blommatryck
  • Dra omslagsskiktet åt sidan för amning
"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: mama licious Nursing Shirt MLKADY svart
3
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

mama licious Nursing Shirt MLKADY svart
mama licious Nursing Shirt MLKADY svart
286 kr