Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
mama licious Mammaklänning MLALISON Navy Blazer
Storleksguide

Pris
219 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310213

mama licious Mammaklänning MLALISON Navy Blazer
Texten har översatts automatiskt.
"Är du en arbetande gravid kvinna som letar efter en ny outfit eller två för kontoret utan att behöva oroa dig för att klä dig på morgonen?
Eller letar du efter olika utseende att ta till den efterlängtade babymoon eller semestern?

Du kanske är ute efter båda!
Hur som helst, du kommer att spela det säkert när du lägger till några modiga klänningar i din garderob, eftersom dessa måste-haves är en enkel lösning på dina graviditetsbehov. Oavsett om du vill uppdatera din kollektion av kontorsklänningar, eller om du letar efter den perfekta ""lilla svarta klänningen"" moderklänning med spetsar för det speciella tillfället, har vi precis vad du behöver.

Klänningar som bara passar
Klänningarna från mamalicious är utformade så att du kan bära dem när som helst under graviditeten. Eftersom de flesta bitar innehåller en liten mängd stretch, kommer de att anpassas till din ständigt föränderliga kropp tills du föder. Vi har också ett urval av klänningar som passar alla tänkbara tillfällen, som du kan ha på dig smarta eller avslappnade beroende på tillfälle. Kombinera en scharlakansröd moderklänning med tights eller leggings och eleganta men bekväma skor för en iögonfallande outfit.
Utnyttja mångsidigheten i våra klänningar och bli djärv och slående i din styling.

Om du vill skapa en något mindre formell skandinavisk stil, ha på dig en av våra moderskapsjeans eller mammabyxor med en stickad klänning förvandlad till en topp.

Vi har ett brett urval av långärmade moderskapsklänningar och moderskapsklänningar, varav några är något tjockare än andra för att hålla dig extra varm. Vissa har ränder, prickar eller ett speciellt tryck samt intressanta design som accentuerar ditt utseende ännu mer än våra mer subtila, vanliga stil. För varmare dagar eller inomhusaktiviteter erbjuder vi många kortärmade mammaklänningar och några ärmlösa stilar som passar många olika aktiviteter. Oavsett din personliga preferens för ärmlängder och mönster eller, mer tiger, temperaturen du klär dig för, kommer du att vara tacksam för att du investerat i några viktiga bitar.

Men vad bär du på de speciella evenemang där du behöver vara mer elegant? Mamalicious har ett varierat urval av festklänningar som alltid passar räkningen.

Vi har en stor samling klänningar i olika längder och stil. Kanske skulle en maxiklänning med ett matchande midjeband som kan bindas individuellt vid sidan vara precis saken för dig. Förutom en mängd olika mini- och midi-spetsklänningar har vi också trendiga Print som ormskinn, ränder eller abstrakta mönster. Oavsett årstid eller tillfälle hittar du en formell klänning som passar just din smak.

Skötselinformation:
  • Material: 95% LENZING ™ ECOVERO ™ viskos, 5% elastan.
  • Maskintvätt vid 30 ° C
  • Bleka inte
  • Använd inte torktumlare
  • Hang att torka
  • Stryk vid låg temperatur. Maximal temperatur 100 ° C
Produktdetaljer:
  • Mammaklänning med kort ärm
  • Linning i dragsko
  • Sida slits vid fållen
  • Den ultimata klänningen på ""bara sätt på den""
  • För hela graviditeten
"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
223 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: mama licious Mammaklänning MLALISON Navy Blazer
3.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

mama licious Mammaklänning MLALISON Navy Blazer
mama licious Mammaklänning MLALISON Navy Blazer
219 kr