Lil'Atelier Leggings Nbfgaya Carob Brown
Hållbar
Storleksguide

Pris
139 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A31311400000001

EAN: 5715103494933

Lil'Atelier Leggings Nbfgaya Carob Brown
Märkeskvalitet från Lil' Atelier.

Dessa klassiska leggings är supermjuka och bekväma. Det stretchiga tyget ger din lilla unge gott om utrymme att röra sig när han eller hon leker eller springer runt. Med den elastiska linningen är det lätt att ta på dem.

Ekologisk bomull odlas utan användning av farliga bekämpningsmedel eller konstgödsel - vilket skapar bättre villkor för bomullsodlare, naturen och ditt barn.

Produktdetaljer:
  • Leggings för flickor
  • Elastiska manschetter
  • Utrymme för blöja
Material och skötselinstruktioner:
  • Material: 57 % ekologisk bomull, 38 % modal, 5 % elastan.
  • Tvättbar vid 30°C
  • Blekas inte
  • Får inte kemtvättas
  • Använd inte torktumlare
  • Häng för att torka
  • Strykjärn på medelhög inställning


Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
375 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Lil'Atelier Leggings Nbfgaya Carob Brown
Lil'Atelier Leggings Nbfgaya Carob Brown
139 kr