haakaa® Squeezies, set med 2 st 130 ml
Pris
323 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345381

EAN: 9420060207330

haakaa® Squeezies, set med 2 st 130 ml
Texten har översatts automatiskt.
Tillverkad av 100 % livsmedelsklassad silikon som kan användas om och om igen, och den lättanvända klämbara formen är perfekt för att ta med sig hemlagade godsaker. Den erbjuder samma bekvämlighet som köpta matkassar, men utan plastavfall och miljöpåverkan! De har en kapacitet på 130 ml och är idealiska för att uppmuntra till självmatning genom att bara trycka på dem. Det läckagesäkra locket förhindrar spill när du är på språng och kan förvaras i ditt barns matlåda eller väska. De har en bred hals och står upprätt för att göra det lättare att hälla. För rengöring kan pressarna läggas i diskmaskinen.

Innehåll: 2 x Squeeze (130 ml)

Ansökan

Placera presspåsen upprätt och fyll på mat eller dryck genom öppningen.Sätt in dricklocket i öppningen. Tryck på påsen för att mata. Täck över dricköppningen när du inte matar. För tunna grytor tar du bort dricklocket och för in sugrörets oinskurna ände genom den X-formade öppningen. Sätt sedan tillbaka dricklocket i öppningen.

Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Haakaa rekommenderar att silikonprodukterna rengörs för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd. Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta). Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan silikonet bli vitt. Använd produkten endast för det avsedda ändamålet. Förvaras på en sval och torr plats, borta från direkt solljus. Använd endast under överinseende av en vuxen.

Produktinformation
  • Det roliga och enkla sättet att äta hemlagade godsaker på språng
  • Perfekt för barnmat, puréer och mycket mer
  • Fyll, pressa, tvätta och använd om och om igen
  • Läcksäkert lock och bärrem gör det bekvämt att transportera
  • Står upprätt och har en bred hals för enkel hällning
  • Mjuk och hållbar 100% livsmedelsklassad silikon som är skonsam mot små munnar
  • Klarar kylskåp, frys, diskmaskin och mikrovågsugn
  • 130 ml kapacitet för små magar
  • Inkluderar ett sugrör för tunna puréer
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
81 kr
(162 kr / 1l)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Squeezies, set med 2 st 130 ml
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Squeezies, set med 2 st 130 ml
haakaa® Squeezies, set med 2 st 130 ml
323 kr