haakaa® Isbitsform, grön
Pris
253 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A345442

EAN: 9420060207170

haakaa® Isbitsform, grön
Texten har översatts automatiskt.
Isbrickan är perfekt för att frysa gröt, bröstmjölk eller vanliga isbitar eller mat. Du kan till exempel använda den för att tillreda små godis som är lätta att greppa för ditt barn eller för att fylla perfekt passande portioner bröstmjölk i fruktsuggan. Isbrickan har 9 små fack och ett lock.

Rengöring och skötsel

Rengör före och efter varje användning. Även om Haakaas silikonprodukter tål diskmaskin rekommenderar vi att du rengör dem för hand med varmt vatten och tvål och sedan sköljer dem väl. Använd inte aggressiva blekmedel eller steriliseringstabletter. Sterilisera Haakaas silikonprodukter i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller borstar med mjuka borst för rengöring (hårda borst eller svampar kan skada silikonets yta) Använd produkten endast för det avsedda ändamålet. Förvara den på en sval och torr plats och undvik direkt solljus. Använd endast under överinseende av en vuxen. Frys inte in tinad bröstmjölk, gröt eller annan mat!

Produktinformation
  • Främjar barnets självständiga matning och fina motoriska färdigheter.
  • Kan användas som en isbricka eller snackplatta
  • Optimala portionsstorlekar för fruktsugaren och bettringen (2 i 1)
  • Perfekt portionerade till snacks som är lätta att greppa för små händer
  • Tillverkad av 100 % silikon av livsmedelskvalitet
  • Klarar diskmaskin och mikrovågsugn
  • Fri från BPA, PVC och ftalater

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
191 kr
(191 kr / Styck)
Pris
55 kr
(110 kr / 1l)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Isbitsform, grön
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Isbitsform, grön
haakaa® Isbitsform, grön
253 kr