haakaa® Bröstmjölkspåse, 260 ml 2 st.
Variant:
  • haakaa® Bröstmjölkspåse, 260 ml 2 st.
  • haakaa® Bröstmjölkspåse, 260 ml 5 st.

Pris
267 kr
(133,50 kr / Styck)
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A344097

EAN: 9420060203967

haakaa® Bröstmjölkspåse, 260 ml 2 st.
Texten har översatts automatiskt.
Silikonmjölkpåsar är ett miljövänligt alternativ till traditionella engångsmjölkpåsar. De är en praktisk lösning för att förvara, transportera och värma bröstmjölk. De kan användas om och om igen, vilket minskar mängden engångsplastavfall.

Mjölkpåsarna kan säkert placeras i både kylskåp och frys och förvaras liggande eller stående. Fyll bara påsen med bröstmjölk och stäng den sedan med den läckagesäkra proppen. Om du vill använda mjölken kan du helt enkelt lägga hela påsen i ett vattenbad och försiktigt värma mjölken. Stängningen har ett handtag som gör det lätt att ta med sig väskan.

Rengöring och skötsel

Rengör efter varje användning. Haakaa rekommenderar att silikonprodukterna rengörs för hand med varmt vatten och tvål. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas silikonprodukter efter varje användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. Använd inte heller UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten fortfarande är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador.Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål.Använd endast mjuka svampar eller mjuka borstar för rengöring (hårda borstar eller svampar kan skada silikonets yta)Om produkten kommer i kontakt med diskmedel kan det leda till att silikonet blir vitt.Det här är inte en leksak. Använd produkten endast för det avsedda ändamålet och under vuxnas överinseende.Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus.Använd endast under vuxnas överinseende.

Produktinformation
  • Inget läckage
  • 260 ml kapacitet
  • Tillverkad av livsmedelssäker silikon
  • Mjölk kan värmas direkt i påsen.
  • Fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Med handtag för enkel transport

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
59 kr
(118 kr / 1l)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: haakaa® Bröstmjölkspåse, 260 ml 2 st.
5
17 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

haakaa® Bröstmjölkspåse, 260 ml 2 st.
haakaa® Bröstmjölkspåse, 260 ml 2 st.
267 kr
(133,50 kr / Styck)