EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden

När får jag min återbetalning?

Återbetalningen sker inom 14 dagar efter att vi har mottagit din godkända retur - alltid via samma betalningsmetod som du använde dig av vid betalningstillfället.

Har du inte fått någon bekräftelse på att din retur har kommit tillbaka?

Ingen fara - en bekräftelse skickas först ut till dig när vi har hunnit bearbeta returen. Detta betyder att det kan ta ett par dagar efter att returen kommit tillbaka till oss innan du får ett mejl.

Stämde inte summan för återbetalningen?

Har du fått fel belopp återbetalat? Kontakta vår kundtjänst info@pinkorblue.se så att vi kan kontrollera beloppet. Om du har löst in en rabattkupong med ett lägsta beställningsvärde i din beställning, kan din retur innebära att lägsta beställningsvärde inte längre uppfylls av de artiklar du har behållit och att rabattkupongen därför har tagits bort från din beställning.

Exempel: Du beställer varor för 2000 kr och använder en 150 kr rabattkupong som kan lösas in med ett lägsta beställningsvärde på 1500 kr. Om du nu returnerar varor värda mer än 500 kr kommer din kupong inte att lösas in och återbetalningen justeras därefter.

Har du annullerat en beställning?

Om du har annullerat beställningen eller om en vara inte har kunnat levereras så återbetalas beloppet direkt, ifall du har betalat. Hur du kan annullera beställningen hittar du här.
Den lagstadgade ångerrätten påverkas inte.

Så återbetalas beloppet beroende på betalningsmetod:

Faktura

Vid en retur reduceras totalbeloppet med summan för den eller de returnerade produkterna. Du betalar endast för produkterna som du behåller. När returen har registrerats får du en uppdaterad faktura av Klarna. Har du redan betalat fakturan? Vi meddelar Klarna angående returen/annulleringen. I samband med det så återbetalas beloppet via Klarna. Det kan ta upp till 7 dagar innan beloppet syns på ditt konto.

PayPal

Beloppet återbetalas till ditt Paypal-konto. Om beloppet hamnar direkt på ditt Paypal-konto eller bankkonto, kan du själv välja via Paypal.

Kortbetalning

Återbetalningen sker till kontot som det betalades från. Beloppet ser du på nästa kortutdrag. Det kan förekomma att datumet för återbetalningen är samma som betalningsdatumet.

Klarna Direkt

Återbetalningen sker till samma konto som pengarna drogs ifrån. Det kan ta upp till 7 dagar innan du ser pengarna på ditt konto.

Förskottsbetalning

Återbetalningen sker till samma konto som pengarna drogs ifrån. Det kan ta upp till 7 dagar innan du ser pengarna på ditt konto.

Presentkort

Om du har betalt med ett presentkort så kommer beloppet gå tillbaka till ditt presentkort. Mer information kring detta hittar du i din bekräftelse för returen. Denna skickas till dig via mail. Det är inte möjligt att utbetala beloppet i kontanter. Om du har kombinerat presentkortet med någon annan betalningsmetod beräknas presentkortsvärdet med produkterna som du behåller. Resterande belopp återbetalas via den betalningsmetod du valde vid beställningstillfället. Mer information hittar du här.


Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss personligen

Skriv till oss
Du når oss via kontaktformuläret. Vi svarar inom 2 vardagar.
Skriv till oss
Ring till oss
Vår kundservice finns på plats för dig. Vi ber om ursäkt för eventuell väntetid.
Ring till oss