EGGciting äggjakt
EGGciting äggjakt
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden

Är din produkt defekt eller skadad?

Det beklagar vi. Ibland förekommer det att en produkt är skadad eller trasig. I det fallet kan vi självklart öppna en reklamation.


Vänligen skicka in din kompletta reklamation via vårt kontaktformulär.


Riktlinjer för en produktreklamation. Vi behöver beroende på kategori olika information, som till exempel beställningsnummer, delbeteckning eller serienummer. Exakt vad vi behöver hittar du i nedanstående översikt:
KategoriInformation som behövs Ytterligare information (optional) Särskild information
Möbler/ Barnrum Bilder på skadorna + delbeteckning på delarna som är skadade. Delbeteckningen hittar du i bruksanvisningen. Pinolino: Här behövs även serienumret. Det hittar du längst upp till höger i bruksanvisningen.

Tissi Hjälpa till pall: Bild på den silverfärgade typskylten.
Barnvagnar (Barnvagnar, hund- och cykelvagnar Bilder eller en video på skadorna + serienumret. Serienumret finns på insidan, på framsidan eller på undersidan på chassit. Ingen
Bilbarnstolar(Bilbarnstolar, babyskydd, basenheter Bilder eller en video på skadorna + serienumret.Serienumret hittar du på en klisterlapp på bak- eller undersidan av produkten. Inget serienummer på basenheter.
Matberedare Bilder/video på skadorna samt eventuellt felmeddelande/felkod Serienumret befinner sig på undersidan av apparaten. Bild på etiketten med serienumret i form av en bild.
Åkfordon för barn(Springcyklar)Bilder/video på skadorna. Serienumret befinner sig på en klisterlapp på ramen. Bild på etiketten med serienumret i form av en bild.
Åkfordon för barn
(Go-Karts)
Bilder/video på skadorna.Serienumret befinner sig på en klisterlapp på ramen. Bild på etiketten med serienumret i form av en bild.
Mode + Textilprodukter Bilder/video på skadorna.IngenIngen
Leksakskök

Dockhus/ Lekstugor
Bilder på skadorna + nummer/delbeteckning på delarna Delbeteckningarna/delnumren hittar du i bruksanvisningen. KidKraft: Batchkod krävs. Denna börjar med "110." eller "231."

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss personligen

Skriv till oss
Du når oss via kontaktformuläret. Vi svarar inom 2 vardagar.
Skriv till oss
Ring till oss
Vår kundservice finns på plats för dig. Vi ber om ursäkt för eventuell väntetid.
Ring till oss