emma & noah sovsäck 0.5 TOG med fötter
NYHET Hållbar
emma & noah sovsäck 0.5 TOG med fötter

Pris
352 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A347598

EAN: 4260635093525

emma & noah sovsäck 0.5 TOG med fötter
Texten har översatts automatiskt.
Sovsäck med fötter - Absolut rörelsefrihet: Sovsäcken med jerseyfötter utan ärmar är särskilt perfekt för aktiva och rörliga bebisar, eftersom den låter ditt barn utveckla sin rörelseglädje. Ditt barn är äntligen inte längre hindrat i alla sovpositioner, vilket är fallet med en vanlig sovsäck eller en filt för aktiva barn. Detta garanterar lugna och långa nätter för dig och ditt barn. Dessutom behöver du inte oroa dig för att ditt barn ska frysa, eftersom sovsäcken inte kan dras av genom sparkar.Högt light s:✓ Bekväm dragkedja för enkel på- och avklädning✓ Säker snäpplåsning i halsen - inga skarpa kanter i ansiktet och i det kroppsnära området✓ Mjukt bunden halsringning utan etikett✓ Bekväm fodrad fåll i armhålenSovsäckstyp: sovsäck med fötterDetektera rätt storlek på sovsäcken: Den rätta storleken på en babysovsäck beror främst på barnets längd. Mät barnets längd från axlar till fötter för att hitta rätt storlek. (Lägg inte till extra cm.)Temperaturanpassning: Fodrad sovsäck för temperaturer från 22 °C (0,5 Tog)Hög komfort: Extra mjuk och bekväm bollsovsäck med komfort-säkerhetsdragkedja, skyddad haka tack vare kilen vid den övre stängningen, mjukt bunden halsringning utan etikett, fodrad fåll vid armhål, tillräcklig rörelsefrihet i fotmuffen.Högkvalitativt utförande och långvarigt: Våra produkter är tillverkade med omsorg och fokus på kvalitet, vilket gör dem till en långvarig följeslagare för ditt barn. Sovsäcken behåller sin form, färg och mjukhet även efter många tvättar.

Produktdetaljer:
  • Sovsäck med fötter och val
  • mått: 110 cm
  • Färg: blå
Material och skötselinstruktioner:
  • Material: 100 % ekologisk bomull
  • Tvättbar vid 40°C
  • Blekas inte
  • Torka inte i tumlare
  • TOG-värde: 0,5

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: emma & noah sovsäck 0.5 TOG med fötter
5
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

emma & noah sovsäck 0.5 TOG med fötter
emma & noah sovsäck 0.5 TOG med fötter
352 kr