Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
emma & noah filt Leo Grey 95x75cm
Hållbar
emma & noah filt Leo Grey 95x75cm
Variant:
  • emma & noah filt prickar Mint  75 x 95 cm
  • emma & noah filt Leo Grey 95x75cm
  • emma & noah sovsäck 0.5 TOG med fötter
  • emma & noah sovsäck 0.5 TOG med fötter

Pris
370 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A347331

EAN: 4260635093464

emma & noah filt Leo Grey 95x75cm
Texten har översatts automatiskt.
Emma & Noahs kramfilt är tillverkad av 100 % naturlig bomull och är särskilt mjuk och gosig så att ditt barn kan känna sig tryggt och säker i alla situationer. Filtens tjocka tyg håller ditt barn säkert varmt både inomhus och utomhus och är dessutom behagligt ventilerande. tiger Emma & Noahs gosiga filt är en mångsidig följeslagare som kan tas med överallt och fyller många praktiska funktioner i vardagen: antingen som skydd mot väder och vind utomhus (t.ex. som filt, underlag eller solskydd) eller som en filt för ditt barn. som filt, underlag eller solskydd i barnvagnen), som filt i spjälsängen, bilbarnstolen, lekparken eller vaggan, som värmande underlag vid svepning, svepning och svepning, för att hålla och bära, för att leka och gosa, som ett tröstande och välbekant föremål som har en lugnande och avslappnande effekt Skötselanvisningar: Tvättas vid 40 °C (redan förvättad och därför särskilt formstabil).\tMångsidig följeslagare till tiger : Den extra stora emma & noah-plasten passar i många olika situationer. Som filt och värmekudde i barnvagnen och barnsängen, för att svepa, svepa och bära, för att leka och som en gosig filt för ditt barn.Gosigt mjuk och fluffig: Den gosiga filten från emma & noah är tillverkad av 100 % bästa, naturliga bomull. Det tjocka bomullstyget håller ditt barn varmt och skyddar det mot väder och vind, särskilt på sommaren. Samtidigt är naturmaterialet också fantastiskt andningsbart och absorberande.Noggrant bearbetat och förtvättat: Våra gosiga filtar är tillverkade med omsorg och fokus på kvalitet, vilket gör dem till en långvarig följeslagare för dig och ditt barn. De är förtvättade så att de behåller sin form även efter många tvättar.Sweet Design : Den förtrollande Design (olika versioner finns tillgängliga) gör filten till en snygg accessoar och en vacker gåva till nyblivna mammor och pappor.

Produktdetaljer:
  • Sovsäck leopard
  • mått: 95 x 75 cm
  • färg: grå
Material och skötselinstruktioner:
  • Material: 100 % ekologisk bomull
  • Tvättbar vid 40°C
  • Blekas inte
  • Torkas i tumlare

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: emma & noah filt Leo Grey 95x75cm
5
8 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

emma & noah filt Leo Grey 95x75cm
emma & noah filt Leo Grey 95x75cm
370 kr