10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
kopiera rabattkoden:
YAY18378
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Storm Grey
Variant:
 • Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
 • Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Storm Grey
 • Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Moon light Blue
 • Britax Römer Barnstol Trifix 2 i-Size Blue Marble
 • +2

Pris
3198 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A234804

EAN: 4000984192438

Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Storm Grey
Texten har översatts automatiskt.
i-Size / Storlek: 76 till 105 cm höjd, vikt: 8 till 22 kg, ålder: 15 månader till 4 år

Trifix 2 i-Size är den idealiska första bilbarnstolen efter babyskyddet eftersom den är anpassad till behoven hos barn mellan 76 cm och 105 cm. Tack vare de integrerade låsarmarna på Isofix och Top Tether är det enkelt och säkert att installera den. Och den optimerade sitsen garanterar att ditt barn har tillräckligt med utrymme när det växer - från 15 månader till cirka 4 år. Sist men inte minst kan du vara lugn i vetskapen om att ditt barn alltid är väl skyddat i sitt säte tack vare våra innovativa säkerhetsfunktioner.

Säker överallt
När ditt barn växer upp till ett litet barn kan deras behov förändras, men inte det faktum att de alltid måste vara säkra när de är ute och reser. Därför erbjuder vår Trifix 2 i-Size allsidig säkerhet för ditt barn. Tack vare de stora, mjukt vadderade sidobolsterna med SICT-invändigt och det V-formade nackstödet är ditt barn väl skyddat vid en sidokollision. I händelse av en frontalkollision ger den patenterade Isofix med anti-kippsystem och den övre fästanordningen med rivstickteknik barnet den nödvändiga säkerheten.

Enkel installation tack vare den integrerade Isofix och Top Tether
Trifix 2 i-Size är inte bara lätt att installera tack vare Isofix och Top Tether, utan ger också mer utrymme i bilens fotutrymme. Låsarmarna på Isofix är integrerade i bilbarnstolen och ger maximal säkerhet. Dessutom behöver du inte ändra något i det installerade sätet - under hela dess livslängd. Eftersom Trifix 2 i-Size kan användas i alla i-Size sätespositioner och på alla bilbarnstolar med Isofix och Top Tether-förankringspunkter passar den för många olika bilar. Och eftersom låsarmarna på Isofix också är integrerade i bilbarnstolens bas kan du fritt göra dig av med basen på babyskyddet när ett yngre syskon anländer.

Produktfunktioner:

Flera justerbara vilopositioner
Körningen ska vara så bekväm som möjligt för ditt barn. Därför är den här sitsen utformad med fyra vilopositioner som du enkelt kan justera - för en stressfri resa med ditt gnisslande rena barn.

Spänne för framåtriktad sele
Bälteslåset är fortfarande i ett framåtvänt läge så att du bekvämt kan spänna fast ditt barn i sätet.

Integrerad teknik för skydd mot sidokollisioner (SICT inside)
I händelse av en sidokollision är ditt barn optimalt skyddat tack vare sidokrockskyddstekniken (SICT inside) - till och med dubbelt. Å ena sidan leder SICT inside de krafter som ditt barn utsätts för vid en sidokollision bort från honom eller henne och å andra sidan dämpar de krafter som barnet utsätts för. Och du behöver inte justera eller anpassa någonting - SICT inside är alltid redo när du behöver det.

Britax Römer System med svängbara länkar
I händelse av en olycka minskar det patenterade Pivot Link Isofix -systemet barnstolens rörelse framåt och leder de flesta krafterna nedåt. Detta dämpar kollisionens inverkan genom bilstolens klädsel och begränsar risken för huvud- och nackskador.

Top Tether med Rip-stitch-teknik
I händelse av en kollision förhindrar den V-formade Top Tether sätet från att vrida sig och minskar samtidigt barnstolens rörelse framåt. Tack vare de dubbla förankringspunkterna erbjuder Top Tether ännu mer stabilitet och säkerhet för ditt barn än konventionella Top Tethers. Dessutom säkerställer dess unika quiltade sömmar att den slits på ett kontrollerat och gradvis sätt, vilket mildrar krafterna vid en frontalkollision.

V-format huvudstöd
Det V-formade nackstödet har utvecklats speciellt för att kontrollera rörelsen av barnets känsliga huvud vid en sidokollision. Det ger honom eller henne ett optimalt skydd. Men den erbjuder naturligtvis också mycket komfort. Dessutom kan du enkelt justera nackstödet och selsystemet från stolens framsida så att båda passar ditt barns storlek perfekt.

Djupa, mjukt vadderade sidobolster
De djupa, mjukt vadderade sidokuddarna fungerar som en skyddande kokong som dämpar effekten av en sidokollision. Detta minimerar risken för att ditt barn ska skadas.

5-punkts-sele
Britax Römer är övertygad om att ett 5-punktsbältesystem är det bästa sättet att skydda ditt barn i en bilbarnstol. Detta beror på att den säkrar ditt barn optimalt i sittets skyddande skal. Vid en kollision fördelar bältesystemet krafterna som uppstår vid en kollision på fem punkter och mildrar dem: vid axlarna, höfterna och vid bälteslåset mellan benen. Detta skyddar ditt barn från alla håll i händelse av en olycka.

Mjuka särskilda axelkuddar i neopren
De nya, mjuka specialskulderkuddarna i neopren är mjuka och omsluter barnets kropp på ett bekvämt sätt. I händelse av en kollision minskar de inte bara barnets rörelse framåt, utan gör också 5-punktsbältet ännu bekvämare. Dessutom kan du enkelt ta bort dem för att tvätta dem utan att behöva störa sele-systemet.

Snabbt avtagbart överdrag
Ibland blir det ganska rörigt på vägen. Det är lätt att spilla en drink eller att ditt barn blir sjukt av att köra bil. Med förutseende har man utvecklat ett maskintvättbart sätesöverdrag som är lätt att ta bort. Utan att behöva ta bort säkerhetsbältet. Så att du snabbt kan få sätet rent igen - och fortsätta med din dag.

Tekniska data:
 • Monteringsalternativ i bilen: Isofix med Top Tether
 • Körriktning: Framåtriktad installation 76 till 105 cm
 • Mått (höjd x bredd x djup): 65 x 45 x 54 cm
 • Vikt: 10,5 kg

Barnstolen ingår i Top Tether.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Storm Grey
5
184 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 153
 
4 Stjärnor
| 23
 
3 Stjärnor
| 5
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Storm Grey
Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Storm Grey
3198 kr