EGGciting äggjakt 🐰
EGGciting äggjakt 🐰
Gäller t.o.m den 4/3: 20%
på utvalda artiklar
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Till rabattkoden
Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
Variant:
 • Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
 • Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Storm Grey
 • Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Moon light Blue
 • Britax Römer Barnstol Trifix 2 i-Size Blue Marble
 • +2

Pris
2589 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A234798

EAN: 4000984192391

Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
Texten har översatts automatiskt.
i-Size / Storlek: 76 till 105 cm längd, vikt: 8 till 22 kg, ålder: 15 månader till 4 år.

Trifix 2 i-Size är den perfekta första bilbarnstolen efter babyskyddet eftersom den är exakt anpassad till behoven hos barn mellan 76 cm och 105 cm. Tack vare de integrerade låsarmarna Isofix och Top Tether är den enkel och säker att installera. Och det optimerade sätet säkerställer att ditt barn har tillräckligt med utrymme när han eller hon växer - från 15 månader till cirka 4 år. Sist men inte minst kan du vara trygg i vetskapen om att ditt barn alltid är väl skyddat i sitt säte tack vare våra innovativa säkerhetsfunktioner.

Säkert i alla lägen
När ditt barn växer upp kan hans eller hennes behov förändras, men inte det faktum att han eller hon alltid behöver vara säker på vägen. Det är därför vår Trifix 2 i-Size erbjuder allsidig säkerhet för ditt barn. Tack vare de stora, mjukt vadderade sidostöden med SICT inuti och det V-formade huvudstödet är ditt barn väl skyddat vid en sidokollision. Vid en frontalkrock ger den patenterade Isofix med anti-tip-system och den övre fasthållningslinan med rip-stitch-teknik nödvändig säkerhet för ditt barn.

Enkel installation tack vare integrerad Isofix och Top Tether
Trifix 2 i-Size är inte bara enkel att installera tack vare Isofix och Top Tether, utan den ger också mer utrymme i bilens fotutrymme. Låsarmarna Isofix är integrerade i bilbarnstolen och ger maximal säkerhet. Dessutom behöver du inte ändra någonting i den installerade stolen - under hela dess livslängd. Eftersom Trifix 2 i-Size kan användas i alla i-Size sittpositioner och på alla bilbarnstolar med Isofix och Top Tether-förankringspunkter, är den lämplig för många olika bilar. Och eftersom låsarmarna Isofix är integrerade i bilbarnstolens bas, kan du fritt använda babyskyddets bas när ett yngre syskon kommer.

Produktens egenskaper:

Flera justerbara vilopositioner
Att köra bil ska vara så bekvämt som möjligt för ditt lilla barn. Därför är den här stolen utformad med fyra vilopositioner som du enkelt kan justera - för en stressfri resa med ditt skinande rena barn.

Framåtvänt selspänne
För att du bekvämt ska kunna spänna fast ditt barn i sätet stannar spännet i ett framåtvänt läge.

Integrerad teknik för skydd vid sidokollision (SICT inuti)
I händelse av en sidokollision är ditt barn optimalt skyddat tack vare sidokrockskyddstekniken (SICT inside) - till och med två gånger. Å ena sidan leder SICT inside de krafter som ditt barn utsätts för vid en sidokollision bort från honom eller henne och å andra sidan dämpar de dem. Och du behöver inte justera eller anpassa någonting - så SICT inside är alltid redo när du behöver det.

Britax Römer Pivot Link-system
I händelse av en olycka minskar det patenterade Pivot Link-systemet Isofix bilbarnstolens rörelse framåt och leder de flesta krafterna nedåt. Detta dämpar kollisionen genom klädseln i bilbarnstolen och minskar risken för huvud- och nackskador.

Topphållare med Rip-stitch-teknik
I händelse av en kollision förhindrar den V-formade Top Tether att sätet vrids och minskar samtidigt bilbarnstolens rörelse framåt. Tack vare de dubbla förankringspunkterna erbjuder Top Tether ännu mer stabilitet och säkerhet för ditt barn än konventionella Top Tethers. Dessutom säkerställer dess unika quiltade sömmar att den rivs upp på ett kontrollerat, gradvis sätt, vilket mildrar de krafter som verkar vid en frontalkollision.

V-format nackstöd
Det V-formade huvudstödet har utformats speciellt för att hålla rörelserna i barnets känsliga huvud kontrollerade vid en sidokollision. Det ger därför honom eller henne optimalt skydd. Men naturligtvis erbjuder det också mycket komfort. Du kan också enkelt justera nackstödet och bältessystemet från framsidan av sätet för att passa ditt barns storlek.

Djupa, mjukt vadderade sidostöd
De djupa, mjukt vadderade sidostöden fungerar som en skyddande kokong och dämpar stöten vid en sidokollision. Detta minimerar risken för skador på ditt barn.

5-punkts bältessystem
Britax Römer är övertygad om att ett 5-punktsbältessystem är det bästa sättet att skydda ditt barn i en bilbarnstol. Detta beror på att det säkrar ditt barn optimalt i stolens skyddande skal. I händelse av en kollision fördelar bältessystemet de krafter som uppstår vid en kollision till 5 punkter och mildrar dem: vid axlarna, höfterna och vid bältesspännet mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från alla håll i händelse av en olycka.

Speciella axelvaddar i mjuk neopren
De nya, mjuka specialaxelskydden i neopren omsluter ditt barns kropp på ett behagligt sätt. I händelse av en kollision minskar de inte bara barnets förskjutning framåt, utan gör också 5-punktsselen ännu bekvämare. Dessutom kan du enkelt ta bort dem för att tvätta dem utan att behöva störa sele-systemet.

Skydd med snabbkoppling
Ibland blir det riktigt stökigt på vägen. Det är lätt att spilla en drink eller så kan ditt barn bli sjukt av att köra bil. Med framförhållning har ett maskintvättbart sätesskydd utvecklats som är lätt att ta bort. Utan att behöva ta bort säkerhetsbältet. Så du får sätet rent igen snabbt - och du är redo att åka.

Tekniska data:
 • Installationsalternativ i bilen: Isofix med Top Tether
 • Färdriktning: Framåtvänd installation 76 till 105 cm
 • Mått (höjd x bredd x djup): 65 x 45 x 54 cm
 • Vikt: 10,5 kg

Bilbarnstolen ingår i Top Tether.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

Babymarkt.se erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

Britax Römer

Britax Römer

Britax och Römer har varit familj sedan 1978. Som ett gemensamt varumärke sätter de – och höjer standarden. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Från utprovningstekniker som formade den moderna bilbältesindustrin till en lång lista av patent och nyskapande produkter. Vare sig man är till fots, med cykel eller med bil, ser Britax Römer till att barnen kommer fram säkert och bekvämt till sin destination. Den snabba och enkla installationen av barnstolar gör resorna så lätta som aldrig förr. Britax Römer står för intelligent design och hög säkerhetsstandard, som ständigt utvecklas.


Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
5
184 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 153
 
4 Stjärnor
| 23
 
3 Stjärnor
| 5
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
Britax Römer Bilbarnstol Trifix 2 i-Size Cosmo s Black
2589 kr