Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature
Hållbar
Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature

Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature


Storleksguide

Pris
270 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A324678

Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature
Texten har översatts automatiskt.
Perfekt för Power tupplurar under dagen och söta drömmar.
Särskilt under de första månaderna sover bebisar fortfarande mycket på dagen. De okomplicerade sovsäckarna för alla årstider i naturmaterial är de nya "Day dream er" från Alvi ®.

Den nya Tracksuit är den bekväma träningsoverallen bland sovsäckarna. Loungewear som barnet känner sig helt bekväm i.
Med "Day dream ern" av mjuka, hudvänliga material blir det mycket roligare att gå till sängs - söta dagdrömmar och lugn sömn gör att de små börjar eftermiddagen full av energi.

Hampa: Hållbart och resurssparande, bekvämt och oförstörbart.
Det nya specialtyget Hemp nature ger en särskilt behaglig känsla av välbefinnande. Hampafibrerna är spunna med ekologisk bomull och är underbart mjuka och kan perfekt bearbetas till ett smidigt stickat tyg. De ihåliga hampafibrerna förhindrar värmebildning på sommaren - och lagrar värme på vintern. Luftfickorna i de ihåliga fibrerna har en isolerande effekt. Dessutom absorberar fibrerna snabbt fukt och transporterar den utåt. Obehaglig svettning bör undvikas och spädbarn bör vila i ett behagligt torrt sovklimat.
Dessutom har de en utmärkt miljöbalans, vilket gör dem till de mest miljövänliga fibrerna av alla.

Produktdetaljer:
  • Sovsäck för hela året
  • Sepcial Fabric Hemp nature (Hampa)
  • Mycket frihet att leka
  • Lång säkerhetsdragkedja med hakskydd
  • Tillverkad av mjuk ekologisk bomull med hampafibrer
  • Oeko-Tex Standard 100
  • TOG-värde: 1,0
Material och skötselinstruktioner:
  • Material: 75 % ekologisk bomull, 15 % hampafiber, 10 % polyester.
  • Skonsam tvättcykel 40 °C
  • Torkas i torktumlare, termiskt reducerad
Vilken storlek är den rätta?
Kroppslängd - huvudlängd + 10 cm.
Om din lilla älskling är mellan två storlekar gäller alltid följande: Väx ut, vakna inte upp. I det här fallet är det bättre att välja den lilla storleken, annars kan halsen bli för stor.

Vad har barnet på sig under sovsäcken?
Med TOG-värden för ett optimalt sovklimat.
Den rätta temperaturen i barnets säng är inte bara viktig, utan väcker också frågor hos föräldrarna om rätt kläder: Räcker sovsäcken eller krävs det ytterligare sovkläder på grund av den rådande rumstemperaturen?
Den här tabellen över TOG-värden ger klarhet. TOG-värdet används för att fastställa textilers värmebeständighet. I allmänhet gäller att ju högre TOG-värde, desto varmare är sovsäcken. Med den här översikten vet föräldrarna exakt vilka kombinationer av Alvi ®-sovsäckar och plagg som ger ditt barn ett optimalt sovklimat - för en säker och vilsam babysömn.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Alvi

Alvi – För en god sömn

Garantera en god sömn för ditt barn med produkter från babysömnsexperten Alvi, som har varit en av Tysklands ledande tillverkare av babysovprodukter i över 60 år. Alvi står för innovativa kvalitetsprodukter med höga krav på design och hållbarhet. Signifikant för Alvi är även deras stora säkerhetsfokus. Alla material testas för skadliga ämnen och genomgår stränga kontroller. Regelbundna tester görs av oberoende experter från kända testinstitut som Öko-test, Öko-Tex® Institute och TÜV Rheinland. Alvi samarbetar även med barnläkare för att garantera säker sömn för barn.

Sovpåsarna Alvi Mäxchen

Alvi är kanske mest kända för sina sovpåsar Alvi Mäxchen. De päronformade påsarna ger stor frihet för barnet att sparka. Många har allaround dragkedja som underlättar blöjbyten och dessutom imponerar de med funktionella och välvalda material.

Madrasser från Alvi

Alvi startade dock med att tillverka madrasser som fortsätter att imponera med sin komfort, kvalitet och innovation. Alvis madrasser kännetecknas av en luftgenomsläpplig bikakestruktur och en CFC-fri skumkärna. Tygskikten är vattenavvisande och har idealisk luftcirkulation. Madrasserna har även smidiga vardagsfunktioner som att överdraget kan tas av och tvättas i tvättmaskinen. Många madrasser har en hög kant som förhindrar att barn fastnar med händer eller fötter mellan madrass och sängkant. Dessutom har vissa modeller olika hårdhetsgrader, med en baby och en junior sida, så att ni kan använda samma madrass under en längre tid.

Oavsett om du söker en madrass för spjälsängen, barnvagnen, vaggan eller lekhagen finns en Alvi madrass för dig. Hos oss hittar du även mosekorgar, sänghimmlar och stänger till sänghimlar, sängkläder och andra sovtillbehör från Alvi. Dessutom kompletta kit med en Alvi mosekorg och passande tillbehör.

Våra bästsäljare

Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature
Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature
270 kr