Idag: 10% mors dag rabattkod ♡
Idag: 10% mors dag rabattkod ♡
Kopiera rabattkoden:
MAMMA9781
00
tim
00
min
00
sek
Säkra din rabattkodi
Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature
Hållbar
Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature

Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature


Storleksguide

Pris
327 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A324678

Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature
Texten har översatts automatiskt.
Perfekt för Power tupplurar under dagen och söta drömmar.
Särskilt under de första månaderna sover bebisar fortfarande mycket på dagen. De okomplicerade sovsäckarna för alla årstider i naturmaterial är de nya "Day dream er" från Alvi ®.

Den nya Tracksuit är den bekväma träningsoverallen bland sovsäckarna. Loungewear som barnet känner sig helt bekväm i.
Med "Day dream ern" av mjuka, hudvänliga material blir det mycket roligare att gå till sängs - söta dagdrömmar och lugn sömn gör att de små börjar eftermiddagen full av energi.

Hampa: Hållbart och resurssparande, bekvämt och oförstörbart.
Det nya specialtyget Hemp nature ger en särskilt behaglig känsla av välbefinnande. Hampafibrerna är spunna med ekologisk bomull och är underbart mjuka och kan perfekt bearbetas till ett smidigt stickat tyg. De ihåliga hampafibrerna förhindrar värmebildning på sommaren - och lagrar värme på vintern. Luftfickorna i de ihåliga fibrerna har en isolerande effekt. Dessutom absorberar fibrerna snabbt fukt och transporterar den utåt. Obehaglig svettning bör undvikas och spädbarn bör vila i ett behagligt torrt sovklimat.
Dessutom har de en utmärkt miljöbalans, vilket gör dem till de mest miljövänliga fibrerna av alla.

Produktdetaljer:
  • Sovsäck för hela året
  • Sepcial Fabric Hemp nature (Hampa)
  • Mycket frihet att leka
  • Lång säkerhetsdragkedja med hakskydd
  • Tillverkad av mjuk ekologisk bomull med hampafibrer
  • Oeko-Tex Standard 100
  • TOG-värde: 1,0
Material och skötselinstruktioner:
  • Material: 75 % ekologisk bomull, 15 % hampafiber, 10 % polyester.
  • Skonsam tvättcykel 40 °C
  • Torkas i torktumlare, termiskt reducerad
Vilken storlek är den rätta?
Kroppslängd - huvudlängd + 10 cm.
Om din lilla älskling är mellan två storlekar gäller alltid följande: Väx ut, vakna inte upp. I det här fallet är det bättre att välja den lilla storleken, annars kan halsen bli för stor.

Vad har barnet på sig under sovsäcken?
Med TOG-värden för ett optimalt sovklimat.
Den rätta temperaturen i barnets säng är inte bara viktig, utan väcker också frågor hos föräldrarna om rätt kläder: Räcker sovsäcken eller krävs det ytterligare sovkläder på grund av den rådande rumstemperaturen?
Den här tabellen över TOG-värden ger klarhet. TOG-värdet används för att fastställa textilers värmebeständighet. I allmänhet gäller att ju högre TOG-värde, desto varmare är sovsäcken. Med den här översikten vet föräldrarna exakt vilka kombinationer av Alvi ®-sovsäckar och plagg som ger ditt barn ett optimalt sovklimat - för en säker och vilsam babysömn.

Tillbehör

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature
Alvi ® Träningsoverall Special Fabric Hemp nature
327 kr