Alvi ® Baby-Mäxchen® yttre säck volang
Hållbar
Alvi ® Baby-Mäxchen® yttre säck volang
Storleksguide
Variant:
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® yttre säck volang
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Yttersäck Flat Tyg Lockig Volang

Pris
585 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A32347000000006

EAN: 4010395784641

Alvi ® Baby-Mäxchen® yttre säck volang
Texten har översatts automatiskt.
Detaljer om produkten:
 • TOG-värde: 3.0
 • Växande, vadderad yttersäck av gosig ekologisk bomullsjersey med dragkedja runt om
 • Bakstycket är utan störande söm
 • Med öppningar för kabeluttag
 • Hög kvalitet med mycket lång livslängd och långt funktionsunderhåll
 • Stor rörelsefrihet tack vare den speciella päronformen
 • Perfekt följeslagare under de första ett och ett halvt åren
 • Öko-Tex Standard 100
Material & skötsel:
 • Material: 100% bomull (ekologisk), fyllning 100% polyester.
 • Normal tvätt upp till 60° C
 • Torktumling
Ingår i leveransen:
  1x yttersäck
Vilken storlek är rätt?
Om din lilla älskling ligger mellan 2 storlekar gäller alltid regeln: Väx ut, vakna inte upp. I det här fallet är det bättre att välja den lilla storleken, eftersom halsringningen annars kan bli för stor.


Vad bär barnet under sovsäcken?
Med TOG-värden för optimalt sovklimat.
Rätt temperatur i barnets säng är inte bara viktigt, utan väcker också frågor för föräldrar om rätt kläder: Räcker sovsäcken eller kräver den aktuella rumstemperaturen ytterligare sovkläder?
Denna tabell med TOG-värden ger klarhet. TOG-värdet används för att bestämma värmebeständigheten hos textilier. Generellt gäller att ju högre TOG-värdet är, desto varmare håller sovsäcken dig. Med denna översikt vet föräldrar exakt vilka kombinationer av Alvi ® sovsäck och plagg som ger ditt barn ett optimalt sovklimat - för en säker och vilsam babysömn.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
238 kr
Pris
215 kr
Pris
238 kr
Pris
238 kr
Pris
238 kr
Pris
268 kr
Pris
238 kr
Pris
238 kr
Pris
224 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen.

Märke

Alvi

Alvi – För en god sömn

Garantera en god sömn för ditt barn med produkter från babysömnsexperten Alvi, som har varit en av Tysklands ledande tillverkare av babysovprodukter i över 60 år. Alvi står för innovativa kvalitetsprodukter med höga krav på design och hållbarhet. Signifikant för Alvi är även deras stora säkerhetsfokus. Alla material testas för skadliga ämnen och genomgår stränga kontroller. Regelbundna tester görs av oberoende experter från kända testinstitut som Öko-test, Öko-Tex® Institute och TÜV Rheinland. Alvi samarbetar även med barnläkare för att garantera säker sömn för barn.

Sovpåsarna Alvi Mäxchen

Alvi är kanske mest kända för sina sovpåsar Alvi Mäxchen. De päronformade påsarna ger stor frihet för barnet att sparka. Många har allaround dragkedja som underlättar blöjbyten och dessutom imponerar de med funktionella och välvalda material.

Madrasser från Alvi

Alvi startade dock med att tillverka madrasser som fortsätter att imponera med sin komfort, kvalitet och innovation. Alvis madrasser kännetecknas av en luftgenomsläpplig bikakestruktur och en CFC-fri skumkärna. Tygskikten är vattenavvisande och har idealisk luftcirkulation. Madrasserna har även smidiga vardagsfunktioner som att överdraget kan tas av och tvättas i tvättmaskinen. Många madrasser har en hög kant som förhindrar att barn fastnar med händer eller fötter mellan madrass och sängkant. Dessutom har vissa modeller olika hårdhetsgrader, med en baby och en junior sida, så att ni kan använda samma madrass under en längre tid.

Oavsett om du söker en madrass för spjälsängen, barnvagnen, vaggan eller lekhagen finns en Alvi madrass för dig. Hos oss hittar du även mosekorgar, sänghimmlar och stänger till sänghimlar, sängkläder och andra sovtillbehör från Alvi. Dessutom kompletta kit med en Alvi mosekorg och passande tillbehör.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Alvi ® Baby-Mäxchen® yttre säck volang
5
67 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 65
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Alvi ® Baby-Mäxchen® yttre säck volang
Alvi ® Baby-Mäxchen® yttre säck volang
585 kr